hero

Poklon za krštenje – Šta pokloniti za krštenje?

Poklon za krštenje – Šta pokloniti za krštenje?

Vrednost koju sa sobom nosi poklon za krštenje proporcionalna je tome koliko je osoba ili detete čijem krštenju prisustvujete vama bliska.

Tradicija i običaji srpskog naroda prosto nalažu da velikodušne čestitke budu ispraćene poklonom, a posebno ukoliko i sami prisustvujete ceremoniji i kasnijem gošćenju u restoranu ili u kući dragih prijatelja ili rodbine.

Usled nedostatka ideja za originalnim, vrednim i sentimentalnim poklonima, gosti se sve češće odlučuju da u kovertu stave novac, kao i da uz to prilože piće ili bombonjeru – poklon za krštenje rešen brzo i lako!

Iako sjajno rešenje ukoliko želite da idete linijom manjeg otpora i da se ne potrudite previše, verujemo da će dete, a pre svega roditelji ceniti ako budete kreativniji.

Sledi pitanje: Šta pokloniti za krštenje?

U nastavku smo pripremili korisne ideje gde su unikatni pokloni za krštenje, koje ujedno možete nabaviti odlaskom u neki od naših BIG šoping centara širom zemlje.

Unikatni pokloni za krštenje od kumova

Kada su u pitanju pokloni za krštenje kumovi prema tradiciji i našim običajima imaju određenu vrstu nepisane obaveze da njihov poklon za krštenje deteta ipak bude jedan od najvrednijih. Za to su potrebne dobre ideje.

Pokloni za krštenje od kumova, kao i od najuže porodice spadaju u red onih koji su najznačajniji i koji bi trebalo da imaju posebnu sentimentalnu vrednost.

U skladu sa tim, naša je preporuka za kumove da se u ovom pogledu malo više potrude. Kod darivanja postoji određena norma šta je u redu, a šta se sa druge strane smatra čak i preteranom velikodušnošću.

Idealno rešenje kada su u pitanju pokloni za krštenje deteta, vašeg kumčeta, svakako jesu dragoceni predmeti od zlata i drugih vrednih metala.

U današnje vreme se vratila tradicija poklanjanja vrednih dukata od čistog zlata, čija vrednost na tržištu potencijalno raste, a mogu se unovčiti u bilo kom trenutku.

Sa sobom pored visoke materijalne, nose i određenu vrstu sentimentalne vrednosti, dok su svakako ovo pokloni sa ukusom. Zlatarna Celje u Beogradu u našem BIG FASHION u Beogradu jeste sjajan izbor, zbog odlične ponude nakita od vrednosti.

Pored dukata, u ponudi su izuzetno vredni zlatni broševi, narukvice, ogrlice i ostalo, pa tako možete odabrati u skladu sa tim šta vam se najviše dopada i šta smatrate kao najprikladnijim za dete. Preporučujemo vam da pogledate sve prodavnice nakita u Beogradu kod nas, tako da sami odaberete u skladu sa ukusom i budžetom.

Pokloni za krštenje devojčice

Poklon za krštenje – Šta pokloniti za krštenje?

Neka vaša omiljena princeza već na svom krštenju bude odevena u stilizovanu i garderobu izrađenu od najkvalitetnijih materijala. Čak i da ne pronađete savršenu svečanu kombinaciju za ovaj važan datum, lepa garderoba koju će nositi u drugim svečanim prilikama kada malo poraste, jeste sjajna ideja kao poklon za krštenje devojčica. Takođe će predstavljati nešto originalniji poklon, jer deca uglavnom dobijaju “praktičnu” garderobu, odnosno komade za svaki dan.

Nekoliko je opcija sjajnih brendova i proizvođača koji na naše tržište donose ideje i garderobu za mališane visokog kvaliteta i savršeno dizajniranu, baš takvu da će se sigurno dopastima najmlađima.

Prodavnice odeće za decu u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima u našim tržnim centrima nude odgovore na sve vaše zahteve. Obavezno se prošetajte ili provozajte do nekog od naših tržnih centara i odaberite savršen poklon za krštenje za devojčicu.

Čekaju vas lepi kompletići, haljince, odelca, cipelice i sve ono što ćete sa radošću pokloniti mališanima i posmatrati ih kako vremenom rastu i sazrevaju.

Pokloni za krštenje za dečaka

Poklon za krštenje – Šta pokloniti za krštenje?

Iako odeća može biti jednako dobar i koristan poklon za krštenje za dečaka, kao i da će on jednako dobro izgledati u novom odelcetu za mašnicom i kravatom uz cipelice, dečaci se uvek nekako više obraduju igračkama.

Bilo da je to neki set igračaka, autići za sudaranje, poznati superheroji ili možda nešto kreativnije za sklapanje, dečaci bez njih posebno ne mogu. Obradujte ih nekom od igračaka koju tako dugo priželjkuju. Krštenja su idealan čas da ih i dobiju.

Poklon za krštenje dečaka ovog tipa idealan je kada dolazi od omiljenog ujke, teče ili starijeg brata, a verujte nam na reč, da će mališan biti oduševljen. Prodavnice igračaka u Beogradu u našem šoping centru daju veliki broj opcija za sve vas koji tražite poklon za krštenje. Pored već dugo omiljene Dexy Co Kids prodavnice u Beogradu, u našem šoping centru se nalaze i druge prodavnice, tako da je ponuda još bogatija.

Poklon za krštenje bebe

Pored mnogobrojnih poklona za krštenje bebe, kao što su odeća, kozmetika, nakit, igračke, razmislite o tome da darivanjem bebe darujete i njene roditelje. Potreban vam je savršen poklon, krštenje treba da bude uskoro? Trknite do prodavnica za sve za kuću u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima.

Izaberite zanimljiv komad nameštaja ili dekoracije za dečiju sobu i time doprinesite uređenju domaćinstva vašeg kumčeta i pomozite kumovima da posao sređivanja doma za dete obave još lakše i praktičnije.

Takođe u Aksa prodavnici u Novom Sadu i drugim gradovima Srbije možete pronaći ogradice za bebe, njihalice, i druge “sprave za bebe” koje roditelji možda još nisu nabavi, a za koje znatze da su im potrebne. Nemojte se stideti toga da pitate roditelje da li nešto poseduju odnosno da li im je nešto konkretno potrebno, jer je cilj da i njima malo olakšate kućni budžet.

Poklon za krštenje odrasle osobe

Poklon za krštenje – Šta pokloniti za krštenje?

Krštenja beba i male dece od po godinu ili dve dana su prosto uobičajena u našoj kulturi. Nije retkost da se krštenje obavi baš na dan prvog rođendana. Prema tome, prilično smo izvešteni kada na red dođu pokloni za prvi rođendan i krštenje.

Odabir kada su u pitanju pokloni za krštenje odraslih potencijalno jeste još jednostavniji. Ukoliko ste bliski sa osobom koja je rešila da se krsti u svoje zrelo doba, verovatno da provodite i dosta vremena zajedno, tako da znate kakvog je on ili ona ukusa, šta preferira, pa na kraju krajeva i šta joj/mu je potrebno.

Svojim vrednim i praktičnim poklonom pokažite bliskoj osobi koliko vam je stalo i koliko ste ponosni što je odlučila da u zrelijim godinama napravi korak krštenja u svom životu.

Budite uvereni da nikada nećete pogrešiti i da je uvek dobra ideja vredan komad nakita, sat ili elegantna garderoba. Sve ovo će vaš brat, sestra, drugar, drugarica ili bilo ko drugi iz okruženja rado imati na sebi možda baš i na dan krštenja.

Obucite ga od glave do pete i odaberite mu najbolje modele u prodavnicama odeće u Beogradu, Novom Sadu i šoping centrima u drugim gradovima. Možda baš Galileo u Beogradu ili Tudors u Beogradu kriju odličnu ponudu gde ćete pronaći elegantnu odeću kao po meri.

Ukoliko je u pitanju dama, verujemo da je ona već uveliko odlučila šta će obući, tako da vam u ovom slučaju ne bi preporučivali da se mešate. Međutim, ono što možete uraditi, jeste da njen finalni outfit za ovu svečanu priliku upotpunite jednim ili sa više komada nakita.

Raspitajte se, ako već ne znate, kakav nakit dama koja je odlučila da se krsti preferira i poklonite joj nešto nesvakidašnje što će dugo nositi i pažljivo čuvati. Između ostalih, preporučujemo Berić u Novom Sadu, kao i Bomar u Novom Sadu, Beogradu i druge prodavnice nakita i aksesoara u Novom Sadu i ostalim gradovima u našim tržnim centrima.

Još jedan predlog koji je sjajan bez obzira na pol, a jeste sjajan poklon za krštenje – kvalitetan i originalan sat idealan baš za tu vama dragu osobu.

Pored ostalih, prodavnica satova Watch u Beogradu nudi široku ponudu modela, među kojima ćete definitivno pronaći nešto u skladu sa budžetom.

Poklon za kumstvo – darivanje kumova za krštenje

Odneti poklon kumovima za krštenje praksa je koja je u našoj tradiciji prilično česta i uobičajena. Nekada su se darivale sitnice poput čarapa, peškira ili možda nešto elegantnije kao što su košulje.

Danas, kada su tradicionalni običaji u urbanim sredinama prevaziđeni, darivanje kumova za krštenje, osobe koje će vam krstiti dete i veoma važne ličnosti za njegov dalji razvoj, zahteva malo više truda i ulaganja.

Trenutak kada odlučite da vašeg, do tada drugara ili drugaricu, pitate za kumstvo detetu, poseban je momenat u životu, a sigurno je da ćete u to ime i nazdraviti.

Svakako ne bi škodila flaša kvalitetnog pića sa vaše strane, dok se kao još jedan dodatni poklon može uručiti set čaša. Pored standardnog i ovoga puta malo bogatijeg paketa kada se kod kuma odlazi u goste, idealno je da poklon kumu za krštenje ili kumi bude nešto posebno, kvalitetno i vredno što će koristiti dugo.

Poklon za kumstvo vašem novom članu porodice može biti parfem poznatog brenda iz neke od parfimerija u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima u našim šoping centrima. Proverite između ostalih i kakva je ponuda parfimerije Jasmin u Beogradu.

Ukoliko želite što pre da kupite poklon krštenje deteta se približava i morate brzo da se odlučite, verujemo da će odluka posle čitanja teksta biti jednostavnija.

Nadamo se da ste zadovoljni našim predlozima kada su u pitanju pokloni za krštenje za dečaka, devojčicu ili odraslu osobu, kao i da ćete kupovinu bez problema obaviti u jednom od naših šoping centara širom zemlje. Posetite nas i uživajte u bogatoj ponudi potencijalnih poklona od strane domaćih i svetskih brendova!