hero

👶BIG PUZIJADA & ŠKOLICA ZA TRUDNICE I TATE, 23-24. septembar👶

👶BIG PUZIJADA & ŠKOLICA ZA TRUDNICE I TATE, 23-24. septembar👶

Dragi naši, naredni vikend u #BIGNOVISAD centru je rezervisan za naše najmlađe članove i buduće mame i tate! 👨‍👩‍👧

23. septembra uzivajte na nezaboravnoj Bebiron Puzijadi koja počinje u 11h u BIG NOVI SAD centru. Očekuje vas sjajna prilika da stvorite nezaboravne uspomene sa svojom bebom. Pripremili smo fantastične nagrade za najbrže bebirone, ali ne brinite, sve ostale učesnike nećemo zaboraviti. Učestvuju svi bebironi do 14 meseci, a ako je vaš mališan „puzi poput vetra“, prijavite se putem Instagram ili Facebook profila Savetovališta Bebiron ili putem e-maila na bebiron@savetovalistebebiron.com.

A to nije sve! Nedelja, 24. septembar, je rezervisana za buduće mame i taye. Na rasporedu je Školica za trudnice i tate, organizovana od strane Savetovališta Bebiron, koja će vam pomoći da se suočite sa svim pitanjima i nedoumicama vezanim za trudnoću, nadolazeći porođaj, kao i prve korake u rastu i razvoju vaše bebe.

Naši predavači su priznati stručnjaci sa bogatim iskustvom u oblasti zdravstvene zaštite trudnica, porodilja, dojilja i novorođenčadi. Njihovi dragoceni saveti će vam olakšati pripremu za najlepšu ulogu u životu – roditeljstvo.

Svi zainteresovani se mogu BESPLATNO prijaviti putem Instagram ili Facebook naloga Savetovališta Bebiron ili slanjem e-maila na bebiron@savetovalistebebiron.com.

Vidimo se!

Prijatelj aktivacije je @lilly_drogerie

#thinkBIG #volimBIG #BIGNOVISAD

📅KAD: 23-24. septembar
📍GDJE: atrijum centra, ispred H&M prodavnice