hero

BIG TE VODI NA KONCERT PETRA GRAŠE 11. novembra u Stark areni – 10.11 – 11.11.

BIG TE VODI NA KONCERT PETRA GRAŠE 11. novembra u Stark areni – 10.11 – 11.11.

Drage dame, posetite #BIGNOVI SAD centar, povedite najbolju drugaricu, mamu ili sestru, učestvujte u kvizu i BIG NOVI SAD vas vodi na koncert Petra Graše.
Kupovinom u bilo kojoj radnji BIG NOVI SAD u iznosu od 1000rsd i više uz tačan odgovor na postavljeno kviz pitanje dobijate dve karte za koncert koji će se održati 11.11. u Štark areni.

VAŽNE NAPOMENE:
– Aktivacija važi samo za dame i samo u BIG NOVI SAD šoping centru
– Dostavljeni fiskalni računi se mogu sabirati, ali kupovina mora biti obavljena u istom danu.
– Dama posetilac koja u društvu druge dame dođe na označeni promotivni pult može preuzeti zajedno sa damom pratiljom maksimum dve ulaznice za koncert Petra Graše u Štark Areni i ne može dobiti više od dve ulaznice, bez obzira na broj puta u kojima je uspešno ostvarila sve uslove iz ove aktivacije. -Dame koje su zajedno ostvarile sve zahtevane uslove iz ove aktivacije u periodu pre isteka zaliha ulaznica za koncert Petra Graša i prijavile se na označenom promotivnom pultu u okviru „BIG NOVI SAD” šoping centra mogu zajedno priložiti jedan račun u ukupnoj vrednosti od minimalno 1.000 dinara.
– Podela ulaznica za koncert obavljaće se na promotivnom pultu u atrijumu šoping centra „BIG NOVI SAD” u toku aktivacije (u periodu od 10. novembra zaključno sa 11. novembrom 2022. godine), u periodu od 16-20h 10.novembra i u periodu od 12-17h 11. novembra, ili do isteka zaliha karata. Računi iz supermaketa, kioska, restorana, bioskopa i menjačnica neće važiti.

Ceo PRAVILNIK možete da pogledate OVDE.
📅 Kad: 10.11 – 10.11.
🕒 Vreme za preuzimanje karata: 10.novembar od 16-20h, 11.novembar od 12-17h
📍 Lokacija: BIG NOVI SAD, ispred prodavnice HM