hero

INTERAKTIVNA IZLO鬚BA SVET DINOSAURUSA, 1 – 15. februar

INTERAKTIVNA IZLO鬚BA SVET DINOSAURUSA, 1 – 15. februar

Otkrijte svet dinosaurusa na interaktivnoj izložbi Prirodnjačkog centara iz Svilajnaca u BIG NOVI SAD centru od 1. do 15. februara.

Postanite deo avanture tako što ćete obući beli mantil i staviti naočare, pretvarajući se u pravog paleontologa! Očekuje vas mnoštvo replika dinosaurusa u originalnoj veličini, uključujući Velosiraptora, Ceratosaurusa, Europasaurusa i mladunče T-Rexa.

Uzbudljivo putovanje kroz svet dinosaurusa dodatno će biti obogaćeno sa edukativnim radionicama: Maksina laboratorija i Radionice o dinosaurima i performansom za decu. Interaktivne radionice će se održavati svakim danom u periodu od 16 do 19 časova.
Napomena: Nije potrebno rezervisanje termina, slobodno se pridružite ovim edukativnim iskustvima.

Neka vaša avantura postane nezaboravna uz fotografisanje unutar glave dinosaurusa i učešće u radionicama vikendom! 📸🎨

Istražite originalne fosile starije od 100 miliona godina, uz objašnjenje procesa iskopavanja fosila i paleontološkog alata koji se koristi. Tu ćete pronaći ORIGINALNU kost dinosaurusa, amonite i trilobite.

Za najmlađe posetioce, tu je posebna celina sa peskarnikom gde će uživati u iskopavanju replika fosila uz stručno vođenje. 👶🔍

Ne propustite iskustvo oživljavanja dinosaurusa kroz Augmented Reality totem, gde ćete moći preuzeti aplikaciju i oživeti dinosaura diplodokusa! 📲🦕

#thinkBIG #volimBIG #BIGFASHIONBeograd

🗓 Datumi: 1 – 15. februar
⏱ Vreme: postavka je izložena tokom celog dana. Radnim danima od 14-20h i vikendom od 12-20h možete saznati više o svetu dinosaurusa od strane kustosa iz Prirodnjačkog centara u Svilajncu.
⏱ Vreme: Svakog dana od 16-19h interaktivne radionice
📍 Lokacija: atrijum centra BIG NOVI SAD