lines

Macchiato Novi Sad

Macchiato u Novom Sadu u BIG centru je savršeno mesto za predah nakon šopinga ili obrok sa prijateljima. Ponuda koju nudi Macchiato je raznovrsna i zadovoljiće svačiji ukus, a ljubutelji kafe će uživati u aromatičnim notama svog omiljenog napitka! Posetite BIG centar u Novom Sadu i u Macchiato kafeteriji probajte najbolju espresso kafu!

Kontakt informacije

Prizemlje/ A14a
Radno vreme: 09h - 22h
macchiato-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje/ A14a
Radno vreme: 09h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Automatski nacrt

  Za čitanje pod suncobranom!

  30% popusta na odabrane naslove u izdanju Lagune i knjige na engleskom jeziku. Trajanje akcije: 8. jul – 8. avgust 2024.

 • U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  Dobro poznati uređaj, IZI VAPE se u okviru Umbrella šopa može naći po sniženoj ceni u paketu sa 6 podova za 2.599 rsd, umesto po staroj ceni od 4.854 rsd....

 • Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Modni komadi savršeni za specijalne prilike sada su pristupačniji nego ikada! Uz 20% popusta čak i na artikle koji se nalaze na sniženju stvarate mogućnost za dobru uštedu. Ponuda traje...

Pogledajte sve

Macchiato kafeterija u Novom Sadu – spoj savršeni ukusa i enterijera

Macchiato kafić u Novom Sadu u BIG centu ne samo da se izdvaja po kvalitetu svoje usluge, već i po prijatnom enterijeru i prijateljstkoj atmosferi. Bez obzira da li dolazite sami ili sa prijateljima radi druženja i opuštanja, ova kafeterija i restoran u Novom Sadu je pravo mesto za predah!

Osvežite se uz premium espresso kafu Julius Meinl, nežni makiato ili sveže ceđeni sok koje je napravljen od raznih kombinacaij voća! 

Kafeterija Macchiato u Novom Sadu takođe ima u ponudi i sendviče, slane palačinke, hladne salate, klub sendviče, a tu su i one poslastice koje su omiljene najmlađima – razne vrste kolača, torti, vafla i palačinki.

Osvežavajući kupovi raznih vrsta i točeni sladoledi će najviše prijati tokom toplih letnjih meseci, a upravo je Macchiato kafić u Novom Sadu u BIG centru pravo mesto za predah! 

Macchiato kafić – lokacija i kontakt kafeterije Macchiato u BIG-u

BIG centar u Novom Sadu se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, a broj lokala u kojem se nalazi Macchiato kafeterija je A14a. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontakt telefon koji možete pozvati je +381 65 998 81 49.

Radno vreme kafeterije Macchiato u novosadskom BIG-u je od 9h do 22h. Dođite da se družimo uz najbolju kafu! 

devojka-big