lines

Media plus Novi Sad

MEDIA PLUS radnje nude najveći izbor dnevne, nedeljne, mesečne i dvomesečne strane štampe, duvana i duvanskih proizvoda, bogat asortiman knjiga i CD&DVD muzike i filmova. Asortiman konditora – čokolade, žvake, bombone, slani asortiman, sladoled, kao i pića – sokovi i voda. U MEDIA PLUS radnjama kupci mogu pronaći širok izbor svakodnevnih potrepština – kozmetika, upaljači, mape, vodiči, pokloni, kafa i ostalo. Lutrija, kartice za telefone i e-dopune su takođe dostupni u našoj ponudi. Posebno izdvajamo kolekcije i brendove čiji smo distributeri: Lip Smacker – najpoznatiji balzami sa ukusom na svetu, LolliPen kvalitetne hemijske olovke, atraktivnog dizajna i preko 30 okvira FunkyFish naočara zanimljivog dizajna. MEDIA PLUS radnje nalaze se širom Srbije.

Kontakt informacije

Prizemlje / S29
Radno vreme: 10h - 22h
Media plus Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / S29
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve