lines

Pansport Novi Sad

Pansport u Novom Sadu mesto je na kome ćete pronaći sve što vam je potrebno za maksimalan učinak vašeg treninga. Kao vodeći ovlašćeni uvoznik sportske opreme i prirodnih dodataka ishrani za sportiste, svojim potrošačima nudimo vrhunski kvalitet. Posetite nas u BIG tržnom centru u Novom Sadu i pronađite dodatke ishrani i sportsku opremu po vašoj meri!

Kontakt informacije

Prizemlje / S17
Radno vreme: 10h - 22h
pansport-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / S17
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Automatski nacrt

  Za čitanje pod suncobranom!

  30% popusta na odabrane naslove u izdanju Lagune i knjige na engleskom jeziku. Trajanje akcije: 8. jul – 8. avgust 2024.

 • U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  Dobro poznati uređaj, IZI VAPE se u okviru Umbrella šopa može naći po sniženoj ceni u paketu sa 6 podova za 2.599 rsd, umesto po staroj ceni od 4.854 rsd....

 • Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Modni komadi savršeni za specijalne prilike sada su pristupačniji nego ikada! Uz 20% popusta čak i na artikle koji se nalaze na sniženju stvarate mogućnost za dobru uštedu. Ponuda traje...

Pogledajte sve

Pansport prodavnica u Novom Sadu – za zdrav život i zavidne sportske performanse

Pansport u Novom Sadu jedan je do vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na srpskom tržištu. Svoju prvu prodavnicu otvorili smo 2001. godine u Novom Sadu.

Od tada su usledile godine rada praćene entuzijazmom, posvećenošću i ljubavlju prema zdravom životu, sportu i pravilnoj ishrani, a danas se možemo pohvaliti sa čak 30 maloprodajnih objekata u celoj Srbiji.

Pansport radnje u Novom Sadu nalaze se na 5 lokacija, od kojih je najposećenija upravo Pansport u Novom Sadu u BIG tržnom centru. Posetite nas i saznajte zašto mnogi sportisti i rekreativci među brojnim novosadskim sportskim radnjama svoju vernost poklanjaju baš nama!

Pronađite proteine, kreatin i druge dodatke ishrani za sportiste u Pansportu u Novom Sadu

Pansport prodavnice u Novom Sadu nude sve što vam je potrebno da brzo i lako dostignete svoje fitnes ciljeve. Bilo da radite na gubitku kilograma ili povećanju mišićne mase, prirodni preparati iz našeg asortimana pomoći će vam da povećate učinka svog treninga i primetite značajne rezultate u rekordnom roku.

U našoj ponudi pronaći ćete komplekse vitamina i minerala, aminokiseline, NO reaktore, kreatin i biljne ekstrakte renomiranih evropskih i svetskih proizvođača suplementacije. Osim njih, tu su i preparati za povećanje mišićne mase, sagorevanje masnoća, zaštitu zglobova i oporavak nakon treninga.

Kod nas možete pronaći i kvalitetnu sportsku opremu, kao i zamene za obrok, proteinske čokoladice i napitke koji će vam pružiti nepohodnu energiju. Na redovnom nivou očekuje vas mnoštvo Pansport akcija u novosadskom BIG-u, zato nas posetite i uverite se zašto predstavljamo sinonim za kvalitet!

Pansport Novi Sad – radno vreme, kontakt i lokacije

Pansport u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Možete nas pronaći u prizemlju u lokalu S17. Za detaljnije smernice pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme prodavnice Pansport u Novom Sadu isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Pansport kontakt telefon: 060 58 20 56

Posetite nas u Novom Sadu i poboljšajte svoje atletske performanse uz našu raznovrsnu i pristupačnu ponudu!

devojka-big