lines

Parfois Novi Sad

Parfois je ušao u svet mode 1994. godine kao brend aksesoara sa jasnom i snažnom porukom: ponuditi jedinstvene, moderne i aktuelne komade za žene svih uzrasta.

Parfois koncept prevazilazi granice tako da kupci iz celog sveta mogu da uživaju u istom iskustvu kupovine uz ekskluzivni dizajn portugalskog brenda.

Globalni brend koji je stvorila žena za sve žene, Parfois oličava duh osnaživanja žena i strasti prema modi.

Kontakt informacije

Prizemlje / B18b
Radno vreme: 10h - 22h
parfois-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B18b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Automatski nacrt

  Za čitanje pod suncobranom!

  30% popusta na odabrane naslove u izdanju Lagune i knjige na engleskom jeziku. Trajanje akcije: 8. jul – 8. avgust 2024.

 • U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  Dobro poznati uređaj, IZI VAPE se u okviru Umbrella šopa može naći po sniženoj ceni u paketu sa 6 podova za 2.599 rsd, umesto po staroj ceni od 4.854 rsd....

 • Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Modni komadi savršeni za specijalne prilike sada su pristupačniji nego ikada! Uz 20% popusta čak i na artikle koji se nalaze na sniženju stvarate mogućnost za dobru uštedu. Ponuda traje...

Pogledajte sve

Novosadski Parfois – modni dodaci koji će upotpuniti vaš izgled

Parfois je jedan od vodećih brendova aksesoara u Evropi osnovan 1994. godine u Portugalu. Poznat je po kvalitetnom prodajnom programu i raznovrsnim modnim proizvodima, a obraća se modernoj ženi, svesnoj svojih kvaliteta i unutrašnje lepote

Ljubitelji brenda Parfois na takve komplimente odgovaraju lojalnošću, jer u ovoj prodavnici mogu kupiti kvalitetne modne dodatke, po prihvatljivim cenama. 

Parfois kolekcija nakita i aksesoara, među kojima su satovi, šeširi i torbe, se brzo smenjuje, te ćete u ovoj prodavnici uvek pronaći aksesoar dizajniran prema aktuelnim trendovima. Takođe, ovi dodaci su osmišljeni tako da svojom diskretnom lepotom upotpune vaš izgled tokom dnevnih aktivnosti, ali i večernjih izlazaka.

Osim toga, u Parfois prodavnici u Novom Sadu možete odabrati kvalitetne odevne predmete i obuću osmišljenu tako da podrži tempo savremene žene koja želi da izgleda elegantno tokom svih dnevnih aktivnosti. 

Modne detalje iz Parfois radnje uklopite sa odećom i obućom iz njihove kolekcije kako biste dobili savršenu odevnu kombinaciju koja odiše stilom i skreće poglede. 

Parfois radnje – lokacije, kontakt i radno vreme 

Parfois u Novom Sadu se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, u tržnom centru BIG Novi Sad

Kako biste lakše pronašli ovu prodavnicu, možete iskoristiti mapu objekta, a lokal u kom je smeštena prodavnica Parfois u Novom Sadu nalazi se na broju B18b

Parfois kontakt telefon je 060 232 555 2, pa nas slobodno možete pozvati ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja i nedoumice ili vas zanima aktuelna ponuda i neka od Parfois akcija. 

Posetite Parfois u NS svakog dana od 10h do 22h i uživajte u kupovini na drugačiji način!

devojka-big