lines

Parfois Novi Sad

Parfois u Novom Sadu je prodavnica modernih ženskih aksesoara, odeće i obuće uz pomoć kojih će vaš izgled biti zapažen. Od dnevne šetnje do svečane večere – na jednom mestu ćete pronaći elegantan nakit, torbe i druge modne dodatke za sve prilike. Posetite Parfois radnju u Novom Sadu i odaberite efektne detalje koji će istaći vašu jedinstvenost! 

Kontakt informacije

Prizemlje / B18b
Radno vreme: 10h - 22h
parfois-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B18b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Parfois Novi Sad – elegantni modni dodaci koji će upotpuniti vaš izgled

Parfois je jedan od vodećih brendova aksesoara u Evropi osnovan 1994. godine u Portugalu. Poznat je po kvalitetnom prodajnom programu i raznovrsnim modnim proizvodima, a obraća se modernoj ženi, svesnoj svojih kvaliteta i unutrašnje lepote

Ljubitelji Parfois brenda na takve komplimente odgovaraju lojalnošću, jer u ovoj prodavnici mogu kupiti kvalitetne modne dodatke, po prihvatljivim cenama. 

Parfois kolekcija nakita i aksesoara, među kojima su satovi, šeširi i torbe, se brzo smenjuje, te ćete u ovoj prodavnici uvek pronaći aksesoar dizajniran prema aktuelnim trendovima. Takođe, ovi dodaci su osmišljeni tako da svojom diskretnom lepotom upotpune vaš izgled tokom dnevnih aktivnosti, ali i večernjih izlazaka.

Osim toga, u Parfois prodavnici u Novom Sadu možete odabrati kvalitetne odevne predmete i obuću osmišljenu tako da podrži tempo savremene žene koja želi da izgleda elegantno tokom svih dnevnih aktivnosti. 

Modne detalje iz Parfois Novi Sad radnje uklopite sa odećom i obućom iz njihove kolekcije kako biste dobili savršenu odevnu kombinaciju koja odiše stilom i skreće poglede. 

Parfois radnje – lokacije, kontakt i radno vreme 

Parfois Novi Sad se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, u tržnom centru BIG Novi Sad

Kako biste lakše pronašli ovu prodavnicu, možete iskoristiti mapu objekta, a lokal u kom je smeštena prodavnica Parfois u Novom Sadu nalazi se na broju B18b

Parfois kontakt telefon je 060 232 555 2, pa nas slobodno možete pozvati ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja i nedoumice ili vas zanima aktuelna ponuda i neka od Parfois akcija. 

Posetite BIG Novi Sad svakog dana od 10h do 22h i uživajte u kupovini na drugačiji način!

devojka-big