lines

PS Fashion Novi Sad

PS Fashion u Novom Sadu je radnja koja je deo lanca dobro poznatog domaćeg brenda koji više od 20 godina pruža samo najkvalitetniju odeću i aksesoare svojim kupcima. PS Fashion radnje nisu popularne samo u Srbiji, već se ovaj bend vremenom proširio na zemlje regiona i šire!

Kontakt informacije

Prizemlje / B23
Radno vreme: 10h - 22h
ps-fashion-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B23
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

PS Fashion Novi Sad – velika ponuda proizvoda za dame

Sa višedecenijskim iskustvom PS Fashion u Novom Sadu idealno je mesto za kupovinu kako svečane garderobe i aksesoara, tako i udobne i kvalitetne odeće za svaki dan. Ukoliko se odlučite da posetite našu radnju u BIG tržnom centru u Novom Sadu možete očekivati izuzetno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i spremnost našeg ljubaznog osoblja da pomogne pri izboru komada garderobe koji će ispuniti sve vaše želje i nadmašiti očekivanja!

Mnoge domaće poznate ličnosti su se već prošetale u modelima iz naših kolekcija, a samo neke od njih su pevačice benda “Neverne Bebe”, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, The Frajler, voditeljke Ivana Baltić, Rada Đurić, Aleksandra Jeftanović, Nataša Pavlovič i mnoge druge.

PS Fashion Novi Sad – akcije

Novosadski PS Fashion ide u korak, ne samo sa trendovima, već i sa dešavanjima aktuelnim u shopping centru! Stoga, kako su akcije u BIG-u česte, nemojte se iznenaditi ni raznim pogodnostima za kupce u našoj PS prodavnici u Novom Sadu!

PS Fashion Novi Sad – radno vreme i lokacija

Radno vreme PS Fashion prodavnice u Novom Sadu isto je kao i radno vreme ostalih prodavnica odeće u Novom Sadu u BIG-u: od 10h – 22h tokom cele godine!

Možete nas pronaći na adresi Sentandrejski put 11 i do nas se lako dolazi iz svih delova grada gradskim prevozom ili sopstvenim vozilom.

PS Fashion radnja locirana je u prizemlju tržnog centra u lokalu broj 23, a naš kontakt telefon je 060/8515-613. Radi lakšeg snalaženja tu je i mapa objekta koju možete proučiti pre dolaska.

devojka-big