lines

Springfield Novi Sad

Springfield u modni svet ulazi sa novim sloganom „AS YOU LIVE“ koji se oslanja na jačanje pozicije unutar ciljne grupe od 25 do 35 godina, sa naglaskom na tridesete. Skoro 30 godina, koliko je ovaj popularni španski brend već na tržištu, Springfield dizajnira casual odeću urbanog stila koji naglašava stav stvarnih osoba.

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
springfield-novi-sad-big-novi-sad-3

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    Od 24.11. do 28.11. iskoristi čak -25% popusta na celu jesen/zima 2022 kolekciju i artikle na Međusezonskom popustu! ​ Akcija važi u svim Fashion Company mono-brand I multi-brand radnjama.

  • Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    NOVITET u Umbrella shopu – 5500 PUFFS LEATHER! Ultra moderna, kožna cigareta sa savršenim ukusima u jačini od 2% Nic Salt. Najnovije modele vape uređaja, tečnosti i arome poznatih svetskih...

Pogledajte sve

Upravo AS YOU LIVE poruka koja veliča životni stil i nezavisnost, poziva nas da sledimo svoj instinkt koji opisuje svakog od nas, a koji priča vlastitu, drugačiju i posebnu priču. Springfield je brend otvorenog stila, dizajniran za „stvarne ljude“ s visokim kriterijumima i snažnom dozom zrelosti. Njegova filozofija casual smart odevanja u prvi plan stavlja dostupnost, nosivost i visok kvalitet. Brend se obraća osobama otvorenog duha te se posvećuje sa njihovom svakodnevicom, nudeći im urbane, casual modele koji će naglasiti njihov karakter, vodeći računa o stilu i kvalitetu proizvoda.

Lanac broji 933 Springfield prodavnica u 66 zemalja. Deo je Cortefiel Grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

devojka-big