lines

Springfield Novi Sad

Springfield u modni svet ulazi sa novim sloganom „AS YOU LIVE“ koji se oslanja na jačanje pozicije unutar ciljne grupe od 25 do 35 godina, sa naglaskom na tridesete. Skoro 30 godina, koliko je ovaj popularni španski brend već na tržištu, Springfield dizajnira casual odeću urbanog stila koji naglašava stav stvarnih osoba.

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
springfield-novi-sad-big-novi-sad-3

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Sprandi brend iz CCC-a

    Sprandi brend iz CCC-a

    Svetske zvezde su ponovo u kampanji brenda Sprandi pod nazivom “Udahni”! Amber Valeta, Fin Volfard i Kajl Meklahlan su već dobro poznati iz kampanje proleće/leto, gde su se opuštali na...

Pogledajte sve

Upravo AS YOU LIVE poruka koja veliča životni stil i nezavisnost, poziva nas da sledimo svoj instinkt koji opisuje svakog od nas, a koji priča vlastitu, drugačiju i posebnu priču. Springfield je brend otvorenog stila, dizajniran za „stvarne ljude“ s visokim kriterijumima i snažnom dozom zrelosti. Njegova filozofija casual smart odevanja u prvi plan stavlja dostupnost, nosivost i visok kvalitet. Brend se obraća osobama otvorenog duha te se posvećuje sa njihovom svakodnevicom, nudeći im urbane, casual modele koji će naglasiti njihov karakter, vodeći računa o stilu i kvalitetu proizvoda.

Lanac broji 933 Springfield prodavnica u 66 zemalja. Deo je Cortefiel Grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

devojka-big