lines

Springfield Novi Sad

Springfield u modni svet ulazi sa novim sloganom „AS YOU LIVE“ koji se oslanja na jačanje pozicije unutar ciljne grupe od 25 do 35 godina, sa naglaskom na tridesete. Skoro 30 godina, koliko je ovaj popularni španski brend već na tržištu, Springfield dizajnira casual odeću urbanog stila koji naglašava stav stvarnih osoba.

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
Springfield Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

Upravo AS YOU LIVE poruka koja veliča životni stil i nezavisnost, poziva nas da sledimo svoj instinkt koji opisuje svakog od nas, a koji priča vlastitu, drugačiju i posebnu priču. Springfield je brend otvorenog stila, dizajniran za „stvarne ljude“ s visokim kriterijumima i snažnom dozom zrelosti. Njegova filozofija casual smart odevanja u prvi plan stavlja dostupnost, nosivost i visok kvalitet. Brend se obraća osobama otvorenog duha te se posvećuje sa njihovom svakodnevicom, nudeći im urbane, casual modele koji će naglasiti njihov karakter, vodeći računa o stilu i kvalitetu proizvoda.

Lanac broji 933 Springfield prodavnica u 66 zemalja. Deo je Cortefiel Grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

devojka-big