hero

Back to School kampanja u CCC-u

Back to School kampanja u CCC-u
Vreme je za moderan povratak u školu i prvo školsko zvono! U CCC-u ćete pronaći najmodernije jesenje kreacije sa obućom i rančevima kultnih brendova. Jer svako dete zaslužuje udobnu obuću i dizajnerski ranac ili torbu. Pripremite svoje dete za novu školsku godinu uz CCC!
Povratak u školsku klupu ne mora da bude obaveza koja ne prija. CCC će se pobrinuti da početak školske godine bude zaista radostan i sa stilom! Proverite ponudu za decu i tinejdžere i kompletirajte školski komplet po najpovoljnijim cenama.
Poslednje nedelje letnjeg raspusta najavljuju ne samo kraj prijatnog odmora, već i potrebu da se kompletira školski pribor. Sa početkom školske godine, CCC pokreće Back to School kampanju kako bi najmlađima obezbedio moderan povratak u školsku stvarnost.
CCC je pripremio široku ponudu koja će olakšati kompletiranje kompletnog školskog pribora na jednom mestu. Među predlozima za decu i tinejdžere naći ćete sportsku obuću, školske rančeve, sveske, pernice, kape, kačkete, čarape i još mnogo dodataka koji će upotpuniti svakodnevni stajling.
Širok asortiman proizvoda za decu i mlade u CCC-u obuhvata vrhunske brendove: Fila, Puma, Champion. Tu je i širok spektar predloga sopstvenih brendova kao što su Sprandi, Nelli Blu ili Action Boy.
Svi artikli su dostupni u CCC prodavnicama širom Srbije.