hero

Jenny Fairy Records – muzička kampanja omiljenog brenda influensera za sezonu jesen/zima 2022

Jenny Fairy Records – muzička kampanja omiljenog brenda influensera za  sezonu jesen/zima 2022

„Caliente, Caliente“ je španski ritam koji obećava zaista vrelu jesenju sezonu. Ove jeseni ćemo plesati uz note Jenny Fairy Records kampanje, koje će nas odvesti na modno putovanje kroz vreme. Zakoračite u novu sezonu plesnim pokretima sa najnovijom kolekcijom brenda Jenny Fairy. Senzualne španske note neće vam dozvoliti da mirno sedite. Jenny Fairy Records će prodrmati naše kukove i biti vrhunska muzička pozadina najpopularnije kolekcije ove sezone.

Ove jeseni podignimo se visoko na modernim platformama. Brend Jenny Fairy usredsredio se na najjače trendove sezone, upotpunjujući svoje najnovije modele masivnim potpeticama sa đonom od nekoliko centimetara. Platforme na čizmama i retro mokasinima bez sumnje pružaju stabilnu osnovu za ples.

Sjajne čizme do kolena ili kaubojke dodaće snažan akcenat jesenjim odevnim kombinacijama. Među prigušenim bojama čizama, pažnju će privući i intenzivna roze i sočna narandžasta.

Elegantna kolekcija obuće je upotpunjena rančevima i torbama sa snažnim vajbom iz 2000-ih.

Kampanja postavljena u Y2K stilu je delo francuskog fotografa Nickolasa Lorieuka. Svetski modeli Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte se njišu uz španske note. Društvo im pravi i senzualna Paloma Elsesser, manekenka koja već nekoliko godina razbija stereotipe u modnom svetu, dobro je poznata sa naslovnica visokog profila Vogue magazina, kao i sa modnih pista kreatora kao sto su Fendi, Lanvin i Alexander McQueen.