hero

Nova Lasocki kolekcija u CCC-u! Lasocki – kvalitet po atraktivnim cenama

Nova Lasocki kolekcija u CCC-u!

Podne u gradu, porodično putovanje van grada ili bezbrižna šetnja plažom. Bez obzira na to kako volite da provodite svoje vreme, odlučite se za udobnost. Stoga vam predlažemo leto u Lasocki obući po izuzetno atraktivnim cenama.

Trendovi za proleće-leto stigli su u ponudu CCC-a. Kao odgovor na potrebe cele porodice, brend Lasocki je pripremio širok asortiman obuće i dodataka savršenih za predstojeće tople dane. Uklopite bež, pastelnu boju i narandžastu uz svoju letnju garderobu.

Imajući na umu dolazak toplijih dana, brend Lasocki je pripremio jedinstvenu kolekciju za žene. Ovog leta prednjačiće bež, crna, bela i nijansa narandžaste, koje dominiraju obućom i torbama iz najnovije kolekcije. Sandale na platformu i torbe u bojama koje podsećaju na tople letnje večeri biće savršena dopuna svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Lasocki za njega je kombinacija klasike, stila i udobnosti u svom najboljem izdanju. Najnoviji predlozi su pre svega kožne sandale i papuče, neizostavne uz letnji stajling. Posebnu pažnju treba obratiti na lagane cipele na pertlanje u sportskoj verziji, koje će savršeno upotpuniti svakodnevne urbane kombinacije.

Brend Lasocki leti ne odustaje od izuzetne funkcionalnosti, pa nova kolekcija Lasocki Kids obuhvata izuzetno udobna rešenja koja se kriju u sandalama za malu decu. Takođe tu je I obuća za tinejdžere. Lasocki Young linija donosi najnovije trendove kao što su elegantne baletanke, svetlucave sandale ili kožne cipele lepo će se uklopiti uz letnju odeću.

Pored svakodnevne obuće, u širokoj ponudi brenda možete pronaći savršene predloge za posebne prilike. Ženske cipele i sandale na štiklu kao i kožne muške cipele, savršeno će upotpuniti elegantnu odeću za venčanje ili porodičnu večeru. Za najmlađe, brend Lasocki je pripremio širok izbor obuće za sve prilike I to sve po atraktivnim cenama u CCC prodavnici.