hero

Novi brend u CCC-u! Beverly Hills Polo Club je elegancija u sportskom izdanju

Novi brend u CCC-u! Beverly Hills Polo Club je elegancija u sportskom  izdanju.

Obuća brenda Beverly Hills Polo Club je suština sportske elegancije. Ukoliko želite da izgledate sjajno i u potrazi ste za proizvodima visokog kvaliteta, obavezno pogledajte najnoviju kolekciju brenda, koja je sada dostupna u CCC-u.

Brend Beverly Hills Polo Club postavlja standarde luksuza i stila od 1982. godine. Inspirisan je elegancijom i glamurom Beverly Hillsa i prestižnim Polo sportom.

Obuća brenda namenjena je ženama koje odišu samopouzdanjem, cene udobnost i sportski šik. Kolekcija uključuje moderne patike u klasičnim nijansama koje će odlično stajati uz farmerke i belu košulju. Modeli sa zlatnim i srebrnim detaljima takođe će upotpuniti obične haljine prigušenih boja. Brend Beverly Hills Polo Club kreirao je stilove u beloj, crnoj, crvenoj i popularnoj kraljevsko plavoj boji.

Kolekcija muške obuće Beverly Hills Polo Club je sportska i elegantna. Uključuje udobne patike klasičnog dizajna koje će odgovarati svakodnevnim casual outfitima uz farmerke i košulju, kao i sportskim uz šorts i polo majicu. Mornarsko plava, smeđa, prigušena zelena i crno-bela daju vam izbor da birate.

Ne propustite priliku i kupite Beverly Hills Polo Club proizvode još povoljnije na akciji koja traje do kraja septembra u CCC prodavnici. Četvrti proizvod dobijate gratis ili treći na -50%, ili drugi na -25%. Upotpunite svoj jesenji stajling obućom vrhunskog kvaliteta. Beverly Hills Polo Club brend je dostupan u CCC radnji.

Novi brend u CCC-u! Beverly Hills Polo Club je elegancija u sportskom izdanju.