hero

Poslednji dani akcije u CCC-u

Poslednji dani akcije u CCC-u

Predstavljamo poslednje dane letnje akcije do -60% u CCC-u. Sada je savršeno vreme za lov na obuću, torbe I modne dodatke po veoma atraktivnim cenama. U ponudi su proizvodi vrhunskih brendova: Gino Rossi, Jenny Fairy, Sprandi, Quazi, Lasocki, Badura i DeeZee. Ne odlažite i iskoristite atraktivne promocije pre kraja akcije!

Vredi iskoristiti trenutne popuste da upotpunite svoj letnji ormar stvarima o kojima ste sanjali:, japankama na platformu ili modernim japankama sa malom potpeticom. Ovi i drugi modeli se mogu naći u prodajnoj ponudi brenda Jenny Fairy – omiljenog među poljskim i svetskim influenserima. Dodajte moderne dodatke svom stajlingu dok ste na odmoru: pletenu torbu ili elegantnu mini ili maksi tašnu koje su trenutno snižene do -60%.

Kraj letnjih rasprodaja u CCC-u je i najveći popust na modne dodatke i obuću za muškarce. Među sniženim proizvodima su klasici, poput kožnih mokasina, japanki ili polucipela brendova Gino Rossi i Lasocki. Takođe je vredno iskoristiti popuste u CCC-u da biste nabavili sportsku obuću vrhunskih svetskih brendova, kao što su Adidas, Champion i Reebok.

CCC takođe ne zaboravlja ni najmlađe. Udobne patike, sandale i japanke jarkih boja upotpuniće dečiju letnju garderobu. U ponudi su i obuća sa omiljenim dečjim likovima iz Marvel i Dizni bajki kao i dečiji pribor: rančevi, torbe, naočare I još puno toga.

Možete iskoristiti popuste na akciji u CCC prodavnicama širom Srbije.