hero

U STILU ŠAMPIONA – CHAMPION BREND U CCC-u

U STILU ŠAMPIONA – CHAMPION BREND U CCC-u

Champion je živa legenda među proizvođačima sportske obuće i odeće. Ovaj brend ne treba predstavljati! Champion proizvodi, koje vole sportisti, savršeni su  kako za teretanu tako i za grad.

Legendarni brend Champion već više od sto godina nudi širok izbor obuće za sportiste. U najnovijim predlozima, funkcionalnost je kombinovana sa najmodernijim dizajnom, stvarajući idealnu obuću kako za ljubitelje sportskih trendova. Širok spektar sportske obuće brenda Champion dostupna u CCC-u savršeno se uklapa u aktuelne trendove “street” stila.

Champion sportska obuća je super trendi za žene i muškarce. Ljubitelji klasičnog crno-belog miksa i oni koji više vole zanimljive kombinacije boja naći će svoje omiljene modele. Ružičasta, ljubičasta, zelena i mornarska plava pojavile su se na klasičnim patikama, kao i na modelima u košarkaškom stilu. Ženska obuća Champion uklapa se uz ležerne komplete, dok će muške patike nesumnjivo osvojiti opuštene, moderne stilizacije.

Moderan dizajn, odraz aktuelnih trendova i jedinstvena funkcionalnost Champion proizvoda naišli su na veliko interesovanje uticajnih ljudi i entuzijasta „street” stila. U najnovijoj kampanji „Zemlja čuda”, popularni reper Kinny Zimmer posegnuo je za patikama ovog brenda, kombinujući ih sa sopstvenim stilom.