lines

Amos Pančevo

Pet shop Amos postoji od 2002. godine, kada je otvorena prva prodavnica u blizini pančevačke pijace. Posvećenošću, znanjem, dobrim izborom proizvoda za kućne ljubimce i lokacijom, stvorili smo mesto koje je postalo nezaobilazno za snabdevanje Pančevaca, ali i stanovnika cele regije, proizvodima za ishranu i negu kućnih ljubimaca.

 

Kontakt informacije

C54
cikicgoran@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
Amos Pančevo

Kontakt informacije

C54
cikicgoran@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

Od tih početaka, mnogo se promenilo: o potrebama kućnih ljubimaca znamo više i mi u Amosu i njihovi vlasnici, a asortiman je višestruko uvećan.

Time se ukazala potreba da sve što smo naučili primenimo u novom, velikom objektu – otuda smo u BIG Šoping Centru u Pančevu počeli da radimo na novom projektu, kojim želimo da znanje vlasnika i život kućnih ljubimaca izdignemo na novi nivo: u okviru Pet shop Amos sada postoji i velika veterinarska apoteka čime smo omogućili vlasnicima kućnih ljubimaca da na jednom mestu obezbede svojim ljubimcima apsolutno sve proizvode potrebne za njihov zdrav i srećniji život. I to nije sve: mi smo posebno posvećeni postizanju najviših standarda kvaliteta usluge, na čemu stalno radimo u želji da nadmašimo očekivanja naših kupaca. Zato kod nas možete dobiti savete od veterinara sa dugogodišnjom veterinarskom praksom, a naročito smo ponosni na činjenicu da o ishrani kućnih ljubimaca znamo sve. U Amos prodavnici i apoteci dobićete najbolji savet za ishranu sa planom ishrane prilagođenom svakom pojedinom ljubimcu, u skladu sa njegovim specifičnim karakteristikama, potrebama i načinom života.

Uz podršku preduzeća PlusPlus, kao vodećeg distributera proizvoda za kućne ljubimce, kod nas možete nekoliko puta nedeljno da dođete na konsultacije sa Farmina savetnikom za ishranu.

Naša misija je da unesemo radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, kao i da znanjem promovišemo blagodati suživota ljudi i životinja, tako da stalnom edukacijom podižemo nivo znanja na dobrobit životinja.
Ukoliko nas do sada niste posetili, pozivamo Vas da svakako dođete zajedno sa svojim ljubimcem.

Pet friendly pozdrav, vaš Pet shop i veterinarska apoteka Amos

devojka-big