lines

C&A Pančevo

U pozadini C&A koncepta stoji dugogodišnja uspešna tradicija jedne porodice čiji su legendarni osnivači Clemens i August (odatle C&A) pre više od sto godina u Holandiji započeli trgovinu tekstilom. Suština C&A strategije : moda za svakoga, za sve generacije i sve prilike – najbolji kvalitet, po najpovoljnijim cenama.Aktuelni C&A Store koncept pored posebnih ponuda omogućava Vam bolji pregled ponude za Vašu porodicu i jednostavnije pronalaženje veličinaYessica i Canda za žene, Angelo Litrico  i Canda za muškarce, kao i Palomino i Here There za decu su C&A marke koje odlikuju najkvalitetniji materijali i način izrade moderne odeće. Širok spektar servisnih usluga i ljubaznost osoblja učiniće Vašu kupovinu u C&A nezaboravnom!Na ovaj se način kod odraslih i kod mališana stvara osećaj zadovoljstva zbog pronalaženja novih modnih trendova po neverovatno niskim cenama.

Kontakt informacije

D6
sr-743@canda.com
Radno vreme: 10-22h
C&A Pančevo

Kontakt informacije

D6
sr-743@canda.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve