lines

P.S. Fashion Beograd

PS Fashion u Beogradu u BIG FASHION centru je deo domaćeg brenda koji posluje u Srbiji već više od 20 godina. Odeća i aksesoari koje PS Fashion u Beogradu nudi su visokog kvaliteta, a izrađeni su prema poslednjim modnim trendovima tako da uvek možete pronaći nešto za sebe! PS Fashion je popularan i u zemljama regiona, ne samo u Srbiji! PS Fashion u beogradskom BIG-u čeka sa najkvalitetnijom odećom i aksesoarima!

Kontakt informacije

1/108
Radno vreme: 10-22h
P.S. Fashion Beograd

Kontakt informacije

1/108
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

PS Fashion Beograd – moderna i kvalitetna odeća

PS Fashion prodavnica odeće u Beogradu u BIG FASHION centru ima u ponudi odeću i aksesoare dizajnirane po poslednjim trendovima! Damama je ovaj brend brzo postao omiljen ne samo zbog jedinstvenog dizajna, već i zbog dobrog kvaliteta. 

Kolekcija PS Fashion brenda pronašla je put do mnogih poznatih ličnosti, uključujući pevačice benda „Neverne Bebe“, Jelenu Tomašević, Lenu Kovačević, The Frajle, voditeljke Ivanu Baltić, Radu Đurić, Aleksandru Jeftanović, Natašu Pavlović i mnoge druge. Novosadski PS Fashion takođe nudi široku lepeza odevnih komada za žene.

Posebne ponude, sniženja i akcije u PS Fashion prodavnici u Beogradu

PS Fashion radnja u Beogradu ne samo da nudi moderne i kvalitetne komade odeće, već su i cene veoma pristupačne! Svečane i letnje haljine, pantalone, bluze košulje, i moderni kaputi i jakne možete pronaći po povoljnim cenama.

Pored toga, PS Fashion u Outletu u Inđiji nudi asortiman koji je snižen najmanje 30% od početne cene! Outlet centru u Inđiji PS Fashion

Ne propustite poslednje kolekcije ovog priznatog domaćeg brenda koji je sa razlogom zaslužio svoju reputaciju! 

PS Fashion Beograd – kontakt, lokacija i radno vreme

PS Fashion se nalazi u Beogradu u BIG FASHION centru na adresi Višnjička 84. Ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica kontakt telefon PS Fashion prodavnice je +381 60 851 56 19. 

PS Fashion radnja se nalazi u lokalu broj 1/108, a radno vrme prodavnice kao i celog tržnog centra je od 10h do 22h, svakog dana! 

devojka-big