lines

PS Fashion Outlet Inđija

PS Fashion Outlet u Inđiji je outlet dobro poznatog domaćeg brenda koji već više od 20 godina pruža samo najbolju odeću i aksesoare pripadnicama lepšeg pola. PS Fashion radnje nisu popularne samo u Srbiji, već se ovaj bend proširio i na zemlje regiona, i šire. Ukoliko ste u potrazi za modernom a kvalitetnom odećom i aksesoarima, onda nikako ne smete zaobići prodavnicu PS Fashion u Outletu u Inđiji.

Kontakt informacije

26
ps.outletindjija@ps.rs
Radno vreme: 10h - 21h
ps-fashion-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

26
ps.outletindjija@ps.rs
Radno vreme: 10h - 21h

PS Fashion Outlet Inđija – Poslednji trendovi na jednom mestu

PS Fashion radnja u Outlet centru BIG FASHION u Inđiji nudi savršenu ponudu odevnih komada po fenomenalnoj ceni. Ovaj brend je brzo postao omiljen pripadnicama lepšeg pola ne samo zbog modernog dizajna, već i zbog kvalitetne izrade. Ukoliko niste u prilici da dođete u Outlet centar u Inđiji, PS Fashion u Novom Sadu i PS Fashion u Beogradu u BIG tržnim centrima čekaju na vas!

Mnoge poznate ličnosti su se pronašle u kolekciji PS Fashion brenda, samo neke od njih su pevačice benda “Neverne Bebe”, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, The Frajler, voditeljke Ivana Baltić, Rada Đurić, Aleksandra Jeftanović, Nataša Pavlovič i mnoge druge.

Akcije i popusti u PS Fashion Outletu u Inđiji

Garderoba u Inđiji koju možete pronaći u asortimanu brenda PS Fashion u Outlet centru je snižena najmanje 30% od početne cene! Nakit i aksesoari u Inđiji koje možete pronaći u ovoj radnji će upotpuniti vaš čitav  izgled!

Svečane, ali i letnje haljine, bluze, pantalone, kao i moderne kapute i jakne, čekaju vas u PS Fashion radnji u Outlet centru u Inđiji. Akcije i popusti u PS Fashion Outlet centru su česti, pa ćete svoje omiljene komade odeće pronaći po još boljim cenama! Nikako nemojte propustiti posetu ovom domaćem renomiranom brendu sledeći put kada budete bili u poseti BIG FASHION Outlet Centru u Inđiji!

PS Fashion Outlet – Lokacija, kontakt i radno vreme

PS Fashion radnja u Outletu u Inđiji se nalazi u lokalu broj 26, a adresa Outlet Centra je Vojvode Putnika bb. Ako su vam potrebne bilo kakve informacije, možete pozvati kontakt telefon +381 60 8515 663 ili pisati na imejl adresu ps.outletindjija@ps.rs, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Čekamo vas svakog dana od 10h do 21h u BIG FASHION Outlet centru u Inđiji!

devojka-big