lines

Umbrella Beograd

Umbrella Corporation je regionalni lider u prodaji i distribuciji elektronskih cigareta, vape opreme i tečnosti za elektronske cigarete.

Kompanija je osnovana 2010. godine u Beogradu, a danas smo prisutni u 3 zemlje regiona: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Broj Umbrella prodajnih šopova je oko 50. Uz to, razvili smo i distributivnu mrežu sa preko 700 prodajnih mesta u regionu, tako da se naši proizvodi danas mogu naći i na benziskim pumpama, trafikama, u apotekama i marketima.

Ako tražite zdraviju alternativu, Umbrella proizvodi su pravi izbor. Više o tome saznajte u našem onlajn šopu https://umbrellashop.rs/ ili na štandu u okviru tržnog centra.

Crveni kišobran je naš zaštitni znak, tako da ćete nas lako pronaći!

Kontakt informacije

K004
big@ekocigarete.rs
Radno vreme: 10-22h
Umbrella Beograd

Kontakt informacije

K004
big@ekocigarete.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Noviteti na Umbrella štandu!

    Noviteti na Umbrella štandu!

    Umbrella corporation još jednom je potrvrdila da je neprikosnoveni lider na tržištu vape uređaja. U ponudu su uvrstili disposable VAPE 1600PUFFS koji je ekvivalent za 4 pakle cigareta, ali i 2200PUFFS...

  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

Pogledajte sve

PRODAJNI ASORTIMAN

ELEKTRONSKE CIGARETE – VAPE

Kompanija Umbrella je jedna, od samo nekoliko najvećih distributera u svetu, koja ima direktne ugovore sa najprestižnijim svetskim proizvođačima elektronskih cigareta (Joyetech, eLeaf, Kangertech, Vaporesso, Geekvape, Innokin, Smok, Elego… ). Ove kompanije ekskluzivno za Umbrella corporation, proizvode elektronske cigarete pod „Umbrella“ registrovanim brendom/žigom, prateći inovativne i popularne trendove na svetskom tržištu. Kao rezultat ove specijalne saradnje, Umbrella brend za elektronske cigarete je najprodavaniji brend u zemljama regiona, poznat po svom visokom kvalitetu, bezbednosti i dugotrajnosti. U našoj ponudi se može pronaći veliki broj jednokratnih i punjivih modela e-cigareta.

E-TEČNOSTI

Najveći izbor: aroma, različitih doza nikotina i pakovanja od 10/30ml
Umbrella linije: Basic, Ole, Premium, NicSalt, Fresh – Dokazan kvalitet / Vrhunski sastojci EU porekla

Flavour Art, Italy – Umbrella je ekskluzivan distributer za region. Ove tečnosti su već 16 godina prisutne na svetskom tržištu, a više od decenije ulažu u klinička ispitivanja.

Ritchy Liqua, Czech Republic – Umbrella je ekskluzivan distributer za region. Ovo su tečnosti vernih ukusa duvana i voća, made in EU

Joyetech, China, Shenzhen – Tečnosti iz Joyetech asortimana su zaslužile status klasika među vaperima.

NARGILE – Vrhunski kvalitet, veliki izbor modela, boja i dimenzija marke Champ francuske firme Polyflame, uz veliki izbor dodatne opreme i aroma za nargile

Playboy UPALJAČI – Poseduju nemački sertifikat koji garantuje bezbednost. Razni modeli i povoljne cene: mali elektronski upaljači, kapsule sa plavim plamenom, USB upaljači i razni poklon setovi…

devojka-big