lines

Umbrella Novi Sad

Umbrella u Novom Sadu čeka vas u okviru vašeg omiljenog tržnog centra. Ovaj lider u distribuciji elektronskih cigareta, tečnosti i prateće opreme nudi lepezu raznovrsnih proizvoda među kojima ćete sigurno pronaći odgovarajući. Posetite Umbrella štand u Novom Sadu u BIG tržnom centru i uživajte u širokom izboru i sjajnom iskustvu kupovine.

Kontakt informacije

Prizemlje / S36
info@umbrellashop.rs
Radno vreme: 10h - 22h
umbrella-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

Prizemlje / S36
info@umbrellashop.rs
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Model 5500 puffs leather

    Model 5500 puffs leather

    Umbrella 5500 puffs je obložen kožom i sadrži čak 12ml tečnosti. Ovaj model dostupan je u dve opcije, sa i bez nikotina i nudi veliki broj različitih aroma. Najnovije modele...

Pogledajte sve

Umbrella – brend broj 1 za elektronske cigarete

​Umbrella Corporation je regionalni lider u distribuciji elektronskih cigareta, prateće opreme i tečnosti za elektronske cigarete.

Ova kompanija posluje od 2010. godine. Prvo prodajno mesto Umbrella je u Beogradu, a sada je možete pronaći i u našem tržnom centru u Novom Sadu, dok direktno posluje i u 4 zemlje regiona: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Umbrella prodajna mreža obuhvata 50+ Umbrella retail shopova i 700+ distributera (benziske stanice, trafike, apoteke, marketi, gift shopovi…).

Ako birate zdraviju alternativu, Umbrella proizvodi su odličan izbor. Više o tome saznajte na prodajnom štandu u okviru tržnog centra ili zvaničnog sajta ove kompanije. Crveni kišobran je zaštitni znak, lako ćete prepoznati kada naiđete na Umbrella-u!

Umbrella Novi Sad: elektronske cigarete i prateća oprema

Više od decenije kompanija Umbrella radi na razvoju modernih i visokokvalitetnih elektronskih cigareta. Svakoj komponenti je posvećena posebna pažnja, a rezultat toga je „Umbrella“, kao najpoznatiji i najpouzdaniji vape brand u regionu i šire. Elektroinženjeri, IT stručnjaci i dizajneri, vredno rade na razvoju ovih uređaja, prateći svetske tredove i tehnološke inovacije.

Osim klasičnih elektronskih cigareta, u ponudi Umbrella štanda u Novom Sadu možete pronaći i:

  • Jednokratne cigarete – puffs, dopunjivi POD sistemi, AIO kitovi, MOD uređaji…
  • E-tečnosti kao što su:

Flavour Art, Italija – 16 godina prisutne na svetskom tržištu, a više od decenije ulažu u klinička ispitivanja.

Ritchy Liqua, Češka – poznate tečnosti vernih ukusa duvana i voća, made in EU.

Umbrella linije: BASIC – PREMIUM – OLE – FRESH – NIC SALT, tečnosti koje se proizvode po specijalnim recepturama od najkvalitetnijih sastojaka EU porekla.

Umbrella štand u Novom Sadu – kontakt, adresa i radno vreme

Umbrella štand u Novom Sadu čeka vas na više lokacija u gradu, a među njima i vašoj omiljenoj šoping destinaciji – u BIG šoping centru.

Umbrella kontakt telefon radnje u Novom Sadu je: 060/369 9117

Broj štanda je: S36

Radno vreme Umbrella prodavnice u Novom Sadu u BIG šoping centru je: od 10 č do 22 č.

Posetite nas i uživajte u fenomenalnom iskustvu šopinga elektronske opreme u Novom Sadu.

Vidimo se!

devojka-big