lines

Yettel Beograd

Yettel prodavnica u Beogradu čeka vas u našem tržnom centru, gde je otvorio vrata svim ljubiteljima šopinga. Sada se u BIG FASHION centru u Beogradu možete informisati o najnovijim ponudama telefona, paketa i drugim uslugama koje nudi ovaj lider na tržištu mobilne telefonije! Posetite Yettel u BIG FASHION centru i ponovite se novim telefonom, opremom ili paketom!

Kontakt informacije

1/137
shop.karaburma@telenor.rs
Radno vreme: 10-22h
Yettel Beograd

Kontakt informacije

1/137
shop.karaburma@telenor.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Yettel prodavnica Beograd – sve za telefoniju na jednom mestu

Yettel prodavnica uvek obraduje kupce raznovrsnom ponudom telefona, opreme i druge elektronike u Beogradu u širokom cenovnom rangu, tako da svako sa lakoćom može da pronađe telefon koji će mu po specifikacijama i ceni savršeno odgovarati.

Osim toga, Yettel prodavnice u Beogradu nude i prepaid i postpaid brojeve i pakete sa minutima, porukama i internetom, prilagođenim ljudima različitih životnih stilova.

Yettel – telekomunikacioni brend o kome treba da znate

Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Ovaj brend pruža povezanost i digitalne usluge, sa glavnim fokusom na korisnike i njihovo zadovoljstvo. Yettel ima jednostavnu misiju: pomoći korisnicima da pronađu svoj balans.

Ovaj operater ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovao je pod imenom Telenor Srbija. Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljava više od 1550 ljudi. Yettel ma bogatu ponudu digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme na više od 130 prodajnih mesta širom zemlje, među kojima su i Yettel prodavnica u Novom Sadu i Beogradu u BIG tržnim centrima.

Yettel pokriva celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Ovo je prvi operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Yettel nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine Yettel je lansirao i Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom.

Yettel prodavnica Beograd – kontakt i lokacija

Naš tržni centar je na adresi Višnjička 84 i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela grada.

Yettel prodavnica u BIG Fashion centru se nalazi na prvom spratu! Na mapi tržnog centra možete pogledati i gde je tačno smešten Yettel. Broj lokala je 1/137. Prodavnicu Yettel možete kontaktirati slanjem mejla na: shop.karaburma@telenor.rs.

Yettel korisnički servis je dostupan na broju: 063 9000.

devojka-big