lines

Yettel Novi Sad

Yettel u Novom Sadu u BIG tržnom centru nudi široku ponudu mobilnih telefona, opreme za telefone i drugu elektroniku, kao i prepaid i postpaid mrežne pakete koji odgovaraju ljudima različitih potreba i životnih stilova. Posetite Yettel prodavnicu u Novom Sadu u BIG tržnom centru i uživajte u odabiru novog telefona i mobilnog paketa!

Kontakt informacije

Prizemlje / S15
Radno vreme: 10h - 22h
yettel-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / S15
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Yettel u Novom Sadu – o najpopularnijem operateru

Yettel je telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe. On je prvi put predstavljen 2022. u Mađarskoj, Bugarskoj i Srbiji. Yettel ima moto: pomoći korisnicima da pronađu svoj balans. Ovaj brend pruža povezanost i digitalne usluge, sa glavnim fokusom na zadovoljstvo svojih korisnika.

Ovaj operater ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji! Sve do 2022. godine, meseca marta, Yettel je poslovao pod nazivom Telenor. Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i u njoj radi preko 1500 ljudi. Ima bogatu ponudu digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme na više od 130 prodajnih mesta širom zemlje, među kojima je i Yettel prodavnica u Beogradu i Beogradu u BIG tržnim centirma.

Yettel Novi Sad – kontakt i lokacija

Yettel radnje se u Novom Sadu nalaze na više lokacija u gradu, a među njima i na vašem omiljenom mestom za kupovinu – u BIG-u. Yettel se u novosadskom BIG-u nalazi u prizemlju, u lokalu S15. Za lakše snalaženje u tržnom centru prilikom kupovine, posetite našu online mapu objekta.

Yettel radno vreme Novi Sad u BIG-u: od 10 č do 22 č, svakog dana tokom nedelje.

Yettel korisnički servis: 063 9000.

Čekamo vas!

devojka-big