hero

Odeća za plažu – Haljine za plažu i drugi komadi uz koje ćete biti stilizovane

devojka u pantalonama za plažu

Odeća za plažu će vam omogućiti da na plaži budete primećeni, upečatljivi i jedinstveni, ali je neophodno da odaberete stvari sa ukusom. Ispratite modne trendove za leto i prilagodite ih sebi, tako da se istaknete na najbolji mogući način.

Stil je mnogo više od odabira garderobe.

Stil je način na koji je nosite i prilagođavate svakoj situaciji, trendu, godišnjem dobu.

U narednim redovima pročitajte kako se obući za plažu i zbog čega su haljine za plažu, ogrtači za plažu, papuče i šeširi neizostavan deo garderobe koji će vas načiniti pravom elegantnom damom.

BIG tržni centri su poznati po širokoj ponudi brendova sa kvalitetnim modnim komadima garderobe i aksesoarima kojima nećete moći da odolite.

Haljine za plažu – doterajte se sa stilom za plažu

Haljine za plažu idealan su izbor kao sastavni deo odevne kombinacije za odlazak na plažu. Elegantne su, komotne, dok ujedno puštaju važu kožu da diše.

Idealan izbor su haljine za plažu svedenog dizajna, sa umirujućim bojama, uz koje ćete se lako uklopiti u ceo ambijent, posebno ako ste na moru.

Bela haljina za plažu je nekako uvek prvi izbor i sa njom definitivno nećete pogrešiti, naročito ukoliko ste već malo preplanuli, pa vam bela boja ističe ten. Savetujemo da prvi izbor svakako bude pamučna haljina za plažu koja god boja da je u pitanju, jer ovaj prirodni materijal najbolje odgovara koži izloženoj suncu.

Pletene haljine za plažu su još jedan komad garderobe koji kako se čini nikada neće izaći iz mode. Mogu biti izazovne, ali i pogodne za romantičan zalazak na plaži uz logorsku vatru.

Pletene su od prirodnih materijala, imaju puno rupica na površini, tako da vam  u njima definitivno neće biti vruće.

Prodavnica Bonatti u Beogradu u BIG-u nudi odličnu ponudu haljina za plažu, a verujemo da ćete i za sebe pronaći model koji će vam savršeno pristajati. Tezenis u Beogradu takođe nudi atraktivne haljine za savršen letnji outfit.

Pored haljina za plažu, ne zaboravite na kardigan za plažu koji takođe savršeno pristaje kao eleganta odeća za plažu u kojoj ćete se osećati posebno. Odaberite svileni, čipkani ili laneni kardigan i budite jedinstveni sa ovim praktičnim komadom garderobe.

devojka u beloj haljini na plaži

Ogrtači za plažu – elegantni i praktični

Ogrtači za plažu su idealni za visoke temperature, s obzirom da će vas zaštititi od sunca i ujedno biti elegantan detalj za plažni outfit.

Ogrtači za plažu nose se preko kupaćeg kostima, pružaju zaštitu od znatiželjnih pogleda, a lako ćete ih uklopiti sa drugim komadima odeće i modnih detalja jer su svedenog dizajna.

Izrađeni su od finih materijala, što je posebno važno za vašu kožu koja će tokom celog dana biti izložena suncu i slanoj morskoj vodi. U prodavnici Calzedonia u Beogradu možete pronaći interesantne ogrtače, pa vas pozivamo da svratite i pogledate celu letnju ponudu.

Papuče za plažu – jednostavan dizajn ili nešto upadljivije?

Objektivno gledano, verovatno će vam za papuče glavni kriterijum biti udobnost i adekvatna zaštita, posebno kada se radi o peščanim ili šljunkovitim plažama koje na visokom suncu budu usijane.

Što se tiče dizajna, savetujemo da to bude jednostavan i sveden model, bez previše detalja, posebno ukoliko ste se potrudili oko drugih modnih detalja.

Pa ipak, ukoliko smatrate da vam se outfit nedovoljno ističe, možete probati sa sandalama sa trakama za vezivanje, kamenčićima ili cirkonima.

Naša je preporuka da pogledate stilizovane papuče za plažu u Opposite shoes&bags prodavnici u Novom Sadu i odabere model koji vam savršeno pristaje. Tu su naravno i brojne sportske radnje, ako preferirate papuče poznatih sportskih brendova kao što su Nike ili Adidas, koje su posebno moderne nekoliko sezona unazad.

Šeširi za plažu i odeća za plažu – savršena kombinacija

Šešir za plažu je pored zaštite od jakih sunčevih zraka, savršen modni detalj koji će kompletirati vaš plažni outfit. Kako se obući za plažu, a da u odevnoj kombinaciji nemate i plažni šešir?

Možete se odlučiti za model sa mašnicom za elegantiji stil ili sa druge strane za onaj sa manje krutim obodom za lakše prilagođavanje. Prilikom kupovine posebno obratite pažnju da oblik i izgled šešira za plažu odgovara obliku vašeg lica. Za duguljast oblik lica idelani su šeširi sa širim obodom i obrnuto.

Odličan asortiman šešira za plažu nalazi se u našoj prodavnici H&M u Beogradu, kao i u drugim BIG centrima širom Srbije.

devojka sa šeširom u kupaćem kostimu na plaži

Aksesoar za plažu – spakujte sve u veliku torbu za plažu

Pored pitanja šta obući za plažu, veći problem javlja se oko toga šta je sve potrebno poneti. Pored standardnog plažnog asortimana kao što su peškiri, kreme za sunčanje, mleko za telo, ne zaboravite na svoje modne aksesoare.

Kompletan aksesoar za plažu možete spakovati u veliku pletenu torbu, jednako praktičnu i modernu.

Ne zaboravite da Women’Secret u Novom Sadu i Beogradu ima odličan plažni program svake godine, tako da se ovde možete opremiti u potpunosti.

Ogrlice za plažu i drugi nakit za plažu uklopite tako da se savršeno slaže sa vašom odevnom kombinacijom, a izbegavajte skupoceni nakit i onaj koji se može oštetiti na suncu, pesku ili u vodi.

Šta obući za plažu?

Pored svega navedenog, ne zaboravite da su i pantalone za plažu, kao i suknje za plažu odličan izbor, ali za šta god da se odlučite, potrudite se da bude uklopljeno tako da pruža jedinstvenu celinu boja i dezena. Ukoliko ste se pripremili za leto epilacijom sa uređajem Philips Lumea, utoliko će vam oblačenje kratkih letnjih stvari lakše pasti.

Zamislite samo sebe od glave do pete, šta bi vam najbolje pristajalo, kakve su ponude u radnjama, te šta bi novo moglo da se nađe u vašem garderoberu. Odvojite malo vremena za isprobavanje i kupovinu, naročito ukoliko planirate odlazak na more, kako ne biste tamo razmišljali o tome koja vam je odeća za plažu neophodna.

Extreme Intimo u Novom Sadu je pripremio letnji asortiman, u kome možete pogledati širok izbor interesantnih plažnih outfita.

Odeća za plažu odavno nisu samo kupaći kostimi, već je za boravak na plažu danas potrebno uklopiti kompletan outfit kao i za bilo koju drugu situaciju. Veliki je broj mogućnosti, kao i modnih detalja koje možete uklopiti, pa nema razloga da ne budete jedinstveni, kao i da sve oči ne budu uprte ka vama!