lines

Madame Coco Novi Sad

Madame Coco u Novom Sadu svojim posetiocima nudi raznovrstan izbor dekoracije, pribora i ostalih proizvoda za kuću. Elegantan asortiman proizvoda u francuskom stilu uneće luksuz u vaš dom. Posetite nas u prodavnici Madame Coco u Big-u u Novom Sadu i pronađite sve za vaš dom!

Kontakt informacije

C02a
Radno vreme: 10h - 22h
Madame Coco Novi Sad

Kontakt informacije

C02a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Madame Coco katalog nudi sve za vaš dom u francuskom stilu

Kao vodeći brend tekstila i kućne dekoracije, Madame Coco je osnovana 2011. godine. Poslujući u 18 različitih zemalja sa 370 prodavnica, brend je pozicioniran kao lider u sektoru sa brojnim nagradama u kategoriji tekstila, posuđa, kućnog tekstila i dekoracije.

Proizvodi koje sadrži Madame Coco katalog su kućni pribor, program za kupatilo, kuhinjski asortiman, posuđe, stakleno posuđe, porcelan, plastično posuđe, osvetljenje, proizvodi za ličnu negu i kozmetika.

Elegantnim i luksuznim proizvodima Madame Coco možete ukrasiti ceo dom. Ovaj brend unosi francuski šarm i eleganciju u svakodnevni život, donoseći dozu luksuza koji je dostupan svima. Posetite Madame Coco u Novom Sadu ili Madame Coco u Beogradu i odaberite dekoraciju za dnevni boravak, pribor za jelo i ostalo posuđe za kuhinju, kao i različite proizvode za vaše kupatilo.

Pružajući vrhunski kvalitet i sofisticirani dizajn Madame Coco posteljina i stilski prekrivači učiniće vašu spavaću sobu omiljenom prostorijom u vašem domu.

Madame Coco BIG Novi Sad – Radno vreme i lokacija prodavnice

Prodavnicu Madame Coco možete posetiti BIG-u u Novom Sadu na dobro poznatoj adresi Sentandrejski put 11! Radno vreme prodavnice je isto kao i radno vreme tržnog centra – od 10h – 22h!

Čekamo vas!

devojka-big