lines

Maxi Novi Sad

Maxi Novi Sad vam na skoro 1500m2 prodajnog prostora, moderno uređenog i maksimalno prilagođenog potrošačima, nudi sjajnu ponudu po odličnim cenama!

Kontakt informacije

E03
potrosaci@delhaize.rs
Radno vreme: 09h-22h
maxi-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

E03
potrosaci@delhaize.rs
Radno vreme: 09h-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Maxi Novi Sad – ponuda kvalitetnih proizvoda

Najveći Maxi u Novom Sadu čeka vas u BIG tržnom centru sa svojim velikim i prepoznatljivim asortimanom proizvoda!

Pronađite uvek sveže voće i povrće za pripremu salata i omiljenih poslastica, ali i sveže meso domaćeg porekla i strogo kontrolisanog kvaliteta koje će svakom vašem porodičnom ručku dati posebnu čar.

Najveći i najbolje opremljeni Maxi u Novom Sadu, mesto je koje će vas osvojiti neodoljivim mirisom svežih peciva iz Maxi pekare, a ljubitelji slatkiša mogu uživati u najfinijim belgijskim čokoladama neodoljivog ukusa!

Navedene poslastice samo su delić onoga što očekuje potrošače u ovom modernom i bogato opremljenom supermarketu. Sa površinom od preko 1500 m2, samouslužnim i klasičnim kasama i više od 60 zaposlenih, kupovina namernica nikada nije bila jednostavnija!

Posetite novosadski Maxi u Novom Sadu u BIG tržnom centru i otkrijte tajnu njihovog uspeha!

Maxi Novi Sad – radno vreme

Radno vreme Maxija u Novom Sadu je od 8h do 22h svakog dana, tokom cele godine.

Adresa na kojoj se marketi u Novom Sadu u BIG tržnom centru, uključujući i Maxi Novi Sad, nalaze je Sentandrejski put 11 i do nas se može doći veoma brzo i lako iz svih delova grada!

Za lakše snalaženje, pre nego što dođete u BIG u Novom Sadu, možete pogledati mapu objekta, mada je teško da ćete promašiti ovaj ogromni supermarket pri svom dolasku!

Takođe, ukoliko se nađete u našoj prestonici, možete posetiti Maxi u Beogradu u BIG Fashion centru.

devojka-big