lines

Maxi Novi Sad

Na skoro 1500m2  prodajnog prostora, moderno uređenog i maksimalno prilagođenog potrošačima, očekuje vas sjajna ponuda po odličnim cenama!

 

Kontakt informacije

E03
potrosaci@delhaize.rs
Radno vreme: 08h - 22h
maxi-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

E03
potrosaci@delhaize.rs
Radno vreme: 08h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani  završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje  uređaja.    Dostupan u čak 17 različitih aroma, sa dve opcije nikotina: 0% i 2%.    Kompletan asortiman proizvoda pogledajte na štandu kompanije Umbrella u našem shopping mall– u ili posetite njihov onlajn shop https://umbrellashop.rs/

  • Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu... sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom. Baci pogled na šire krojeve i jarke boje. Ne zaboravi da dodaš neke vezove i printove inspirisane partijom šaha. Vreme je za tvoj potez!...

Pogledajte sve

Pronađite uvek sveže voće i povrće za pripremu salata i omiljenih poslastica, ali i sveže meso domaćeg porekla i strogo kontrolisanog kvaliteta koje će svakom vašem porodičnom ručku dati posebnu čar. Da uživanje bude potpuno, tu je i Maxi pekara koja osvaja neodoljivim mirisom vrućeg hleba sveže pečenog u radnji.

Kada poželite da zasladite dan, Maxi je prava destinacija za vas jer ljubitelji slatkiša mogu pronaći najfinije belgijske čokolade neodoljivog ukusa ali i domaće čokolade i konditore u kojima uživaju sve generacije.

Dobro nam došli u Maxi, TC BIG Novi Sad (Sentandrejski put 11).

devojka-big