lines

McDonalds Novi Sad

McDonalds u Novom Sadu u BIG tržnom centru poznat je među svojim posetiocima po neodoljivom ukusu svojih obroka i vrhunskom kvalitetu namirnica koje tokom pripreme koristi. Naš restoran predstavlja idealno mesto za predah, uživanje u dobroj hrani i druženje sa dragim ljudima. Posetite nas!

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC5
Radno vreme: 10h - 22h
mc-donalds-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC5
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

McDonalds Novi Sad – više od restorana brze hrane

McDonalds u Novom Sadu u BIG tržnom centru sa ponosom predstavlja deo tradicije duge više od tri decenije. Otkad je 1988. godine u Beogradu na Slaviji otvoren prvi McDonalds restoran, naši restorani postali su omiljena mesta za ukusan zalogaj i predah za sve generacije.

U Novom Sadu, McDonalds je mnogo više od restorana brze hrane. On je mesto na koje ljudi dolaze kako bi predahnuli od užurbane svakodnevice i uživali u dobro poznatim ukusima naših burgera, pomfrita, piletine i napitaka i deserata.

Prateći kretanja na tržištu i osluškujući potrebe potrošača, konstatno ulažemo u razvoj svog poslovanja i unapređujemo svoju ponudu. Tako naši posetioci danas mogu uživati u stalnom meniju McCafé-a, na kome se nalaze ukusni napici, kafe, frapei, torte i kolači.

McDonalds Novi Sad – kvalitet proizvodnje na prvom mestu

Kao i svi drugi restorani našeg lanca, poput McDonaldsa u beogradskom BIG-u, restoran McDonalds u Novom Sadu u BIG tržnom centru svojim posetiocima nudi ukusnu hranu vrhunskog kvaliteta. Pored zadovoljstva naših gostiju, jedan od glavnih prioriteta naše kompanije jesu strogi standardi pripreme hrane i najviši kvalitet finalnih proizvoda.

Prilikom pripreme obroka koristimo najkvalitetnije goveđe i belo meso, dok krompir za pomfrit biramo prema kvalitetu, ukusu i veličini. Za pripremu salata koristimo sveže povrće, čiji se proces proizvodnje strogo prati u svim fazama.

Rezultat je kvalitetna hrana prepoznatljivog ukusa, u kojoj svakodnevno možete uživati u novosadskom BIG tržnom centru.

Novosadski McDonalds – akcija i popusti u BIG-u

Za naše verne posetioce, svakodnevno pripremamo specijalne ponude koje vam omogućuju da uživate u svojim omiljenim obrocima po sniženim cenama. Posetite nas i iskoristite popuste i akcije koje smo vam ovog puta pripremili!

Novosadski McDonalds – lokacije i kontakt

Naš restoran McDonalds u Novom Sadu nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Nalazimo se na drugom spratu, u lokalu FC5. Za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

McDonalds Novi Sad radno vreme: 10h – 22h

McDonalds kontakt telefon: 021 270 13 80

Posetite nas u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i uživajte u neodoljivom ukusu vrhunskog kvaliteta!

devojka-big