lines

S OLIVER Novi Sad

Oliver u Novom Sadu u BIG centru je namenjena svim mladima i onima koji se tako osećaju! Ova prodavnica odeće je fokusirana na sve one koji žele jedinstven stil i odeču visoke udobnosti. U BIG centru vas čeka s. Oliver sa svojim jedinstveni kolekcijama!

Kontakt informacije

B28
filbigns@rs.soliver.com
Radno vreme: 10h - 22h

Kontakt informacije

B28
filbigns@rs.soliver.com
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

S. Oliver kolekcije u BIG centru u Novom Sadu

Oliver u Novom Sadu u BIG centru nudi nekoliko kolekcija svojim kupcima, a svaka od njih je praćena odličnim kvalitetom i inovativnim dizajnom, tako da će sigurno svako pronaći najbolje komade za sebe!

QS by s. Oliver je namenjen tinejdžerima i mladim odraslim osobama koji su u potrazi za jedinstvenom odećom koja će im pomoći da izraze svoju individualnost. 

Oliver black label je kolekcija koja se obraća sofisticiranoj publici koja generalno ima klasičniji stil. Ova kolekcija je odlična za sve posebne prilike kada vam je potreban elegantan izgled. 

Pored ovoga, odeća u Novom Sadu koju s.Oliver nudi spada i u kolekcije s. Oliver Bodywear (donji veš, pidžame, kupaći kostimi za žene i muškarce), s. Oliver Junior (odeća za novorođenčad, malu decu i decu), Triangle by s. Oliver (novi segment za veličine od 36 do 54) kao i s. Oliver accessorize (torbe, kaiševi i kožna galanterija). 

Oliver u novosadskom BIG-u takođe ima niz licenciranih partnera, pa tako prodaje 12 licenciranih linija uključujući s. Oliver Shoes, s. Oliver Eyewear, s. Oliver Time, s. Oliver Jewelry, s. Oliver Home, s. Oliver Fragrances, s. Oliver Umbrellas, s. Oliver Garden i s. Oliver Baby.

Ne zaboravite da posetite s. Oliver Outlet u Inđiji gde vas čekaju fenomenalni popusti i akcijske cene!

Lokacija, kontakt i radno vreme s. Oliver radnje u Novom Sadu

Novosadski BIG centar u kojem se nalazi s. Oliver radnja možete pronaći na adresi Sentandrejski put 11. Kontakt telefon koji možete pozvati ukoliko imate bilo kakvih pitanja je 011 696 18 24 ili možete pisati na imejl adresu filbigns@rs.soliver.com, a mi ćemo rado odgovoriti na svaki baš upit! 

Broj lokala s. Oliver radnje je B28, a radno vreme od 10h do 22h, svakog dana!

devojka-big