lines

Sportina Novi Sad

Sportina u Novom Sadu nudi veliki broj globalnih modnih brendova na jednom mestu čeka na vas. Posetite nas i iz široke ponude klasičnih i trendi modela garderobe odeberite nešto po svom ukusu. Odlično mesto za sve ljubitelje najnovijih modnih trendova!

Kontakt informacije

Prizemlje / B22 / B24
Radno vreme: 10h - 22h
sportina-novi-sad-big-novi-sad-3

Kontakt informacije

Prizemlje / B22 / B24
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Odlična ponuda Sportina radnje u Novom Sadu

Sportina veruje da je moda stanje duha, dok je stil način života. Ovaj dinamičan pristup muškoj i ženskoj modi u Sportina prodavnice donosi modele najaktuelnijih modnih i globalnih brendova.

Sportina Novi Sad radnja u šoping centru BIG u Novom Sadu je pravo mesto za sve one koji žele da odabirom kvalitetne garderobe jedinstvenog dizajna istaknu svoju posebnost i individualnost.

Svaka Sportina kolekcija donosi modele poznatih svetskih brendova kao što su Jack&Jones, Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Morgan, Marx, Superga, Only, Espirit, Parfois.

Odlična ponuda vam pruža mogućnost da ispratite svetske modne trendove i obučete se sa ukusom. 

Sportina akcija na proizvode za još bolju kupovinu

Ovde možete posetiti i mnoge druge prodavnice odeće u Novom Sadu i obući se od glave do pete. Sve ljubitelje Sportina kolekcija očekuje i česta Sportina akcija na cene proizvoda, kada ih možete nabaviti znatno povoljnije.

Na našem sajtu možete redovno pratiti koji su to aktuelni popusti Sportina radnje i biti među prvima koji će imati odlične modele garderobe kupljene po sniženim cenama.

Sportina akcije i Sportina popusti nisu retkost, zato redovno posećujte stranicu ovog brenda na našem sajtu! 

Sportina lokacije – kako do Sportine u Novom Sadu u BIG-u?

Ukoliko su vam potrebne Sportina radnje, a živite u Novom Sadu, možete nas posetiti na adresi Sentandrejski put 11, na samom izlazu iz grada. Do nas se stiže jednostavno i lako, dok svi posetioci imaju obezbeđen besplatan parking.

Sportina kontakt informacije – Sportina Novi Sad dostupna za kupovinu i sva pitanja

Broj lokala je B22/B24 i nalazi se u prizemlju šoping centra, a možete ga posetiti svakog dana 10h – 22h. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, pozovite broj telefona 063/322-695, dok će zaposleni sa zadovoljstvom odgovoriti na sva pitanja.

Proverite i kakva je ponuda radnji najpoznatnijih svetskih i domaćih brendova u ostalim BIG šoping centrima širom zemlje.

devojka-big