lines

Takko fashion Novi Sad

Već preko 30 godina, kao međunarodna modna kompanija, opremamo dame u trendu odgovarajućim autfitima za različite situacije svakodnevice – i to u gotovo 1.900 poslovnica, u 16 zemalja! A izuzetan izbor kolekcija za bebe, decu, tinejdžere i muškarce zaokružuje portfolio brenda Takko. Moda iz Minstera, za ceo svet: od 2000. godine Takko kontinuirano ide u pravcu ekspanzije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Brend Takko pored toga što nastavlja da raduje svoje kupce u Srbiji, izuzetno je rasprostranjen i širom Evrope i to u : Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Holandiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Estoniji, Litvaniji, Hrvatskoj, Italiji, što još jednom potvrđuje kvalitet i istrajnost ovog brenda.

Kontakt informacije

C04
Radno vreme: 10h - 22h
Takko fashion Novi Sad

Kontakt informacije

C04
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve