lines

Woby Haus Novi Sad

Woby Haus u Novom Sadu je među najopremljenijim prodavnicama alata u kojoj možete nabaviti baš sve za majstorisanje i popravke! Kada god zaželite da prionete na “uradi sam” projekat ili da budete opremljeni da samostalno radite poslove poput kućnih popravki, ili ste profesionalni majstor  – prodavnica Woby Haus u novosadskom BIG tržnom centru je destinacija na koju treba da se uputite!

Kontakt informacije

C06
Radno vreme: 08h - 22h
woby-haus-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

C06
Radno vreme: 08h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Woby Haus u Novom Sadu – postanite sam svoj majstor

Woby Haus u Novom Sadu omogućava majstorima hobistima, kao i stručnjacima koji se ovim bave na profesionalnom nivou, da nabave svu opremu, alate i mašine na jednom mestu! 

Od osnovnog seta alata koji treba da poseduje svaki dom, pa do onih mašina i alata koje su kompleksnije i moćnije, namenjene za profesionalnu upotrebu – asortiman Woby Haus prodavnici u Novom Sadu zadovoljiće vaše potrebe!  

Woby Haus prodavnica u Novom Sadu – duga tradicija i odlična opremljenost  

Woby Haus je osnovan 1994. godine, i od tada važi za neke od najopremljenijih prodavnica u Novom Sadu. Ukoliko tražite prodavnicu alata koja će vam biti dugoročni partner na putu ka savladavanju zanata – u ovom brendu pronaći ćete pouzdanog partnera. 

Woby Haus se bavi maloprodajom i veleprodajom, a osim u Novom Sadu, Woby Haus u Rakovici takođe je dostupan u BIG tržnom centru, pa je u blizini i stanovnika prestonice.

Woby Haus Novi Sad – radno vreme i kontakt 

Woby Haus u Novom Sadu ima radno vreme od 8 do 22 č. 

Broj lokala je: C06, a naša mapa centra sigurno će vam pomoći ukoliko budete imali teškoća da pronađete lokal. 

Kontakt prodavnice Woby Haus u Novom Sadu je: 021 66 111 62

Svratite i dopunite svoj asortiman alata uz renomirane brendove mašina i alata za kuću iz Woby Haus-a!  

devojka-big