lines

Woby Haus Novi Sad

Woby Haus u Novom Sadu je među najopremljenijim prodavnicama alata u kojoj možete nabaviti baš sve za majstorisanje i popravke! Kada god zaželite da prionete na “uradi sam” projekat ili da budete opremljeni da samostalno radite poslove poput kućnih popravki, ili ste profesionalni majstor  – prodavnica Woby Haus u novosadskom BIG tržnom centru je destinacija na koju treba da se uputite!

Kontakt informacije

C06
Radno vreme: 08h - 22h
woby-haus-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

C06
Radno vreme: 08h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani  završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje  uređaja.    Dostupan u čak 17 različitih aroma, sa dve opcije nikotina: 0% i 2%.    Kompletan asortiman proizvoda pogledajte na štandu kompanije Umbrella u našem shopping mall– u ili posetite njihov onlajn shop https://umbrellashop.rs/

  • Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu... sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom. Baci pogled na šire krojeve i jarke boje. Ne zaboravi da dodaš neke vezove i printove inspirisane partijom šaha. Vreme je za tvoj potez!...

Pogledajte sve

Woby Haus u Novom Sadu – postanite sam svoj majstor

Woby Haus u Novom Sadu omogućava majstorima hobistima, kao i stručnjacima koji se ovim bave na profesionalnom nivou, da nabave svu opremu, alate i mašine na jednom mestu! 

Od osnovnog seta alata koji treba da poseduje svaki dom, pa do onih mašina i alata koje su kompleksnije i moćnije, namenjene za profesionalnu upotrebu – asortiman Woby Haus prodavnici u Novom Sadu zadovoljiće vaše potrebe!  

Woby Haus prodavnica u Novom Sadu – duga tradicija i odlična opremljenost  

Woby Haus je osnovan 1994. godine, i od tada važi za neke od najopremljenijih prodavnica u Novom Sadu. Ukoliko tražite prodavnicu alata koja će vam biti dugoročni partner na putu ka savladavanju zanata – u ovom brendu pronaći ćete pouzdanog partnera. 

Woby Haus se bavi maloprodajom i veleprodajom, a osim u Novom Sadu, Woby Haus u Rakovici takođe je dostupan u BIG tržnom centru, pa je u blizini i stanovnika prestonice.

Woby Haus Novi Sad – radno vreme i kontakt 

Woby Haus u Novom Sadu ima radno vreme od 8 do 22 č. 

Broj lokala je: C06, a naša mapa centra sigurno će vam pomoći ukoliko budete imali teškoća da pronađete lokal. 

Kontakt prodavnice Woby Haus u Novom Sadu je: 021 66 111 62

Svratite i dopunite svoj asortiman alata uz renomirane brendove mašina i alata za kuću iz Woby Haus-a!  

devojka-big