lines

Telekom Srbija Novi Sad

Telekom Novi Sad vam nudi širok asortiman telekomunikacionih usluga, od telefona i uređaja vrhunskih performansi do povoljnih internet paketa. Kompanija, zajedno sa brendovima MTS i Supernova, predstavlja najveći internet provajder i fiksnu telekomunikacionu mrežu u zemlji, kao i drugi po veličini kablovski operator. Posetite nas u BIG-u već danas!

Kontakt informacije

S 07
Radno vreme: 10h - 22h
Telekom Srbija Novi Sad

Kontakt informacije

S 07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Telekom Srbija – Supernova i MTS Novi Sad

Kompanija Telekom Srbija zauzima vodeću poziciju na tržištu telekomunikacija u Srbiji i omogućava jedinstveno i integrisano korisničko iskustvo

Poslujući u Srbiji pod brendovima MTS i Supernova, kompanija pruža usluge mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta

Uvođenjem novih usluga i primenom najsavremenijih tehnologija, kompanija nastoji da omogući globalnu povezanost i da stvaranjem uslova za izvanrednu komunikaciju obogati život ljudi.

Pored novosadskog, možete posetiti i poslovnicu Telekom Srbija u Pančevu.

MTS poslovnice Novi Sad – za novi, digitalizovani svet

MTS BIG Novi Sad u okviru svoje ponude nudi kućne i mobilne interne aranžmane i tarife po izuzetno povoljnim cenama, kao i digitalni servis i TV BOX pakete.

Kontinuiranim ulaganjem u dalji razvoj i modernizaciju telekomunikacione infrastrukture, mreže i usluga, kompanija je u mogućnosti da uspešno odgovori na sve izazove, zahteve i očekivanja korisnika.

Ukoliko ste u prolazu, posetite i MTS poslovnicu u Beogradu, kao i MTS prodavnicu u Zrenjaninu.

MTS Novi Sad – Radno vreme i lokacije 

Radno vreme poslovnice u Novom Sadu je usklađeno i sa ostalim prodavnicama unutar tržnog centra, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h.

MTS poslovnica se nalazi u prijatnom i prostranom ambijentu lokala (07) u prizemlju BIG shopping centra u Novom Sadu, na adresi Sentasndrejski put 11.

Kod nas ste uvek dobrodošli!

MTS Novi Sad – Kontakt poslovnice

Za sva pitanja u vezi usluga i servisa kompanije Telekom Srbija u Novom Sadu, kao i aktuelnih ponuda i paketa, budite slobodni da nas posetite svakog dana.

Naše stručno osoblje će vam pomoći i otkloniti sve nedoumice!

devojka-big