hero

Zimske kombinacije za žene i muškarce – TOP 20 modernih zimskih outfita

Zimske kombinacije za žene i muškarce – TOP 20 modernih zimskih outfita

Zimske kombinacije su često komplikovane za osmišljavanje.

Kako i da ne budu, kada treba da spoje utopljavanje sa estetikom, da greju, ali i izgledaju lepo?

Zato je preko zime, više nego tokom bilo kog drugog doba, važno da outfitom spojimo funkcionalnost i estetiku, te kreiramo outfite u kojima nam je toplo, komforno, ali i – lepo!

Hajde da ove zime napokon ispunimo težnju da ispratimo zimske trendove, ali ne na štetu toplote koja je obavezna tokom hladnih zimskih meseci.

Rešeni da vam olakšamo, istražili smo zimske kolekcije u prodavnicama u BIG tržnim centrima i po uzoru na ponudu osmislili savršene zimske outfite za žene i muškarce. U nastavku teksta, čeka vas predlog za TOP 10 ženskih i TOP 10 muških zimskih kombinacija za različite prilike ili stilove.

TOP 10: Zimske odevne kombinacije za žene

Ženske zimske kombinacije su naročito teške za osmišljavanje, upravo zbog velikog izbora različitih vrsta odeće. Hajde da otkrijemo kako sve zimske kombinacije za dame mogu izgledati i gde ćete pronaći savršene komade.

Zimske kombinacije za žene i muškarce – TOP 20 modernih zimskih outfita

Džemper + farmerke – zimski outfit za ležerne prilike

Farmerke su uvek IN!

Zavolele smo ih jer su praktične za kombinovanje, nosive u različitim prilikama, a pošto su dostupne u najrazličitijim modelima – svaka žena ima “one jedne” koje joj stoje fenomenalno.

Najbolje od svega je što, zavisno od debljine i kvaliteta džinsa, farmerke mogu da se nose i tokom najhladnijih zimskih meseci. Ukoliko vam zatreba dodatna toplota, ispod njih uvek možete obući hulahopke, koje će vas dodatno ugrejati još jednim slojem garderobe.

Zimi uz džins kombinujte džempere po svom ukusu i bićete spremne za posao, za kafu sa prijateljicom ili opuštenu šetnju vikendom. Zara u Beogradu, Waikiki u Novom Sadu i druge prodavnice garderobe u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i ostalim gradovima u kojima su BIG tržni centri nude širok asortiman kvalitetnog džinsa i džempera kojima ćete biti zadovoljni.

Košulja ispod džempera – smart casual outfit sa kojim nema greške

Legend u Beogradu uvek ima sjajne ženske košulje koje možete nositi ispod džempera i tako postići čuveni smart casual look koji je i elegantan, a i dovoljno ležeran da bi bio nosiv u svakoj prilici. U prodavnici Koton u Novom Sadu pronaći ćete džempere sa okruglim okovratnikom, koji će se biti idealan gornji sloj za košulju.

Inverno Caldo bunde savršeno će se slagati sa ovakvim stajlingom. Budite hrabre i eksperimentišite sa slojevima – tako ćete uneti savršenu dozu dinamike u zimske kombinacije!

Haljine od trikotaže – kad želite da izgledate atraktivno

H&M prodavnica u Novom Sadu, kao i druge popularne prodavnice ženske odeće u našim tržnim centrima već nekoliko godina zaredom nude sjajne haljine od trikotaže koje pružaju mogućnost da izgledate sređeno i trendi, a da vam istovremeno bude toplo i udobno.

Budite atrkativne i tokom zime!

Kompleti od trikotaže ili pletiva za sve moderne žene

Zara, Stradivarius u Beogradu, Pull & Bear i druge prodavnice poznate po tome što u naše ormare donose svetske trendove, i ove zime u svojoj ponudi imaju komplete od trikotaže koji će istaći vaše atribute na najtrendi način!

Ove zime, kompleti od trikotaže su ono što mora da se nađe u vašem plakaru ako pratite modne trendove!

Zimske kombinacije za žene i muškarce – TOP 20 modernih zimskih outfita

Zimske kombinacije za posao osmislite uz power suit – žensko odelo

Fashion&Friends prodavnica u Beogradu, ali i outlet centru u Inđiji uvek u ponudi ima barem jedno vrhunsko žensko odelo!

Neka ove zime power suit bude jedno od zimskih outfita koje ćete rado poneti u različitim formalnim i svečanim prilikama!

Zimske kombinacije sa suknjom i hulahopkama – za sve koje teže ženstvenosti i u hladnim danima

Osim što će vas utopliti, čarape koje odaberete, ukoliko se izdvajaju svojim dizajnom, omogućiće vam da razbijete monotone zimske outfite i učinite ih zanimljivijim, ali i seksipilnijim!

Prodavnice veša i čarapa u Beogradu, kao što su Calzedonia u Beogradu, Extreme Intimo u Beogradu, Novom Sadu, kao i druge prodavnice ovog tipa u BIG centrima širom zemlje pravo su mesto za nabavku kvalitetnih hulahopki uz koje ćete moći da nosite šortseve, suknje, haljine i druge ženstvene komade.

Teddy coat – izgledajte trendi i sa minimalno truda

Bunde Irena Grahovac često podsećaju na teddy coat, a nekad su i baš u ovom dizajnu. Osim toga, u popularnim prodavnicama poput Zare, Stradivariusa i Bershke ćete pronaći teddy kapute koji će vam dati osećaj ušuškanosti i poslužiti kao fenomenalan gornji sloj koji ćete rado nositi u različitim zimskim prilikama.

Teddy je trendi već nekoliko sezona i to će i ostati, a svakako – investiranje u kvalitetan kaput ili bundu će se isplatiti, a ako želite da vaša kupovina prođe povoljnije – sačekajte Crni petak i pratite druge akcije i sniženja.

Za zimske svečane kombinacije iskoristite moć kvalitetnih potpetica

Prodavnice obuće u Beogradu, obuća u Novom Sadu, kao i drugim tržnim centrima u Srbiji nude sjajne opcije za nabavku kvalitetnih potpetica od kože koje možete nositi i u zimskim prilikama.

No, naravno – ova obuća nije namenjena za nošenje po vlažnim uslovima, pa se potrudite da sa njom izlazite samo po suvom vremenu ili da je nosite isključivo u unutrašnjim prostorijama i kada imate prevoz od svog doma do lokacije na koju ste se uputile.

Budite opremljene garderobom za zimsku rekreaciju

Radnje sprotske opreme u Beogradu nude idealne komade za zimski sport i rekreaciju. Nikad se ne zna kada možete završiti na vikend putovanju na planinu, ili prosto – kada ćete se uputiti u idiličnu šetnju parkom prekrivenim belim pokrivačom.

Zato budite opremljene otmenom sportskom garderobom i kombinujte naizgled nespojivo – džins sa ski jaknom, zimske spotske čizme sa bundom… Igrajte se mešajući sportski i otmeni stil!

Budite odvažne i igrajte se teksturama kada kreirate kombinacije za zimu

Tekstura je fenomenalna za igru tokom hladnih zimskih meseci, jer se sa malo čime drugim možemo igrati u ovom periodu. Zato kombinujte pletiva sa trikotažom, pamuk sa svilom, vuneni kaput sa satenskom haljinom… Sve ovo izgledaće veoma fešnbl i trendi!

TOP 10: Kombinacije za zimu za muškarce

Muškarci, ova zima je pravo vreme da se istaknete istančanim stilom! TOP 10 kombinacija za zimu predstavljamo vam u nastavku!

Duksevi – jedan komad, a na stotinu kombinacija

Duks – jedna reč, na stotinu različitih kombinacija!

Opremite se duksericama koje će istaći vašu ležernu prirodu i osećaj za lepo i ove zime ih iznesite na što bolji način. Sport Vision u Novom Sadu, Beogradu, kao i druge slične prodavnice sportske garderobe u Novom Sadu i drugim BIG centrima su prava destinacija za pronalazak fenomenalnih dukseva koji će vas savršeno služiti!

ZImske modne kombinacije za muškarce treba da budu propraćene upečatljivim detaljima

Najbolji muški satovi su savršen detalj za svaku kombinaciju za zimu za muškarca. Osim toga, tu su otmeni šalovi, trendi beretke i kožne rukavice. Nabavite ih i posmatrajte kako vaš stil podižete na viši nivo!

Farmerke od kvalitetnog džinsa kao osnova ležernih outfita

Ništa nije tako nosivo kao kvalitetan džins!

Nabavite farmerke različitih stilova i silueta i uživajte u njihovom kombinovanju!

Zimske kombinacije za žene i muškarce – TOP 20 modernih zimskih outfita

Pletiva u upečatljivim dezenima će istaći vaš stil

Novogodišnji džemperi su samo za najhrabrije!

Budite među njima i odvažite se da ove zime ponesete džemper sa božićnim motivima u kombinaciji sa džinsom i šalom od kvalitetnog pletiva. Uživajte u pogledima koje ćete izazivati!

Košulja i pulover sa tamnim džinsom – najbolje zimska kombinacija za izlaske

Fashion&Friends u Novom Sadu uvek ima kvalitetne košulje i pulovere koje možete da kombinujete ove zime i ponesete u večernji izlazak, na ručak sa prijateljima ili na ljubavni sastanak. Dovoljno ležeran, a istovremeno formalan, ovakav stajling će vam biti odličan saputnik u svakoj prilici. U njemu ćete uvek izgledati reprezentativno!

Vuneno odelo – broj 1 muški zimski outfit za korpo-prilike

Možda odelo ne čini čoveka ali svakako da doprinosi njegovoj sofisticiranosti i eleganciji. Dobro vuneno odelo mora da ima svaki muškarac! Ovo je stajling koji ćete moći da nosite u svim formalnim prilikama tokom zime, a preporučujemo da ga odaberete u što kvalitetnijoj varijanti, s obzirom na to da će vas služiti godinama!

Army stil – iskombinujte cargo pantalone sa fajerkom

Army – maskirani dezeni, naglašena ramena i ležerni duksevi, sjajan su način da naglasite svoj muževan stil i budete stajliš i u svakoj ležernoj prilici. Maslinastozelena boja je idealna za beg iz crne zimske monotonije, kakve obično budu kolekcije za muškarce.

Zimski sportski stil uvek aktuelan

Znamo da obožavate da nosite trenerke, komforne pantalone i što široke, komforne dukseve. Decathlon u Beogradu vam je za ovu sezonu pripremio mnogo toga lepog, a sportskog. Istražite ponudu ove prodavnice i kreirajte fenomenalne sportske zimske outfite.

Kanađanke i kežual košulje za svaku ležernu priliku

Office Shoes u prestonici, kao i druge prodavnice koje u svojoj ponudi imaju sportsku zimsku obuću za muškarce, i ove sezone će vas obradovati sjajnom ponudom kanađanki! Uparite ih sa džinsom i jednostavnim džemperom i uživajte u fenomenalnom ležernom stilu koji će vam obezbediti.

Sportska elegancija – sako i farmerke

Izlazite na piće sa momcima, a ne znate šta da obučete?

Zimska kombinacija u kojoj komobinujete farmerke i sako je savršen izbor! Preporučujemo da crni sako kombinujete sa tamnim džinsom i majcom tamne bojem, kao što su tamnosiva, crna ili bordo.

Pa, koju od ovih kombinacija ćete prvo isprobati! Čekamo vas u BIG-u!