lines

StanArt Novi Sad

U sve užurbanijoj današnjici, unutrašnji mir dostiže status komoditeta. Međutim, on je tako neophodan za skladan život. Dom, kojeg za većinu ljudi danas predstavljaju stanovi, je sidrište pojedinca ili porodice. Oplemenjivanje Vašeg životnog prostora je stoga jedan od temeljaca duhovne ravnoteže, jer briše granice između umetnosti i života, stvarajući – umetnost stanovanja.

Brend StanArt je sastavljen od iskusnih profesionalaca na polju opreme za domaćinstvo, dok se naše dugogodišnje prisustvo na tržištu i poznavanje asortimana direktno ogleda u decenijskoj vernosti naših kupaca. Na ovaj način Vi, prosvećeni stanar, učestvujete u jednom novom konceptu.

Dobrodošli i raskomotite se.

Kontakt informacije

C08c
Radno vreme: 10h - 22h
StanArt Novi Sad

Kontakt informacije

C08c
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve