lines

Ecco Beograd

Istinska strast je osnova za pravljenje prvoklasne obuće.

Od crtanja prvih skica do prezentovanja gotove obuće u prodavnicama širom sveta, ECCO pridaje najviše značaja detaljima i kvalitetu.

ECCO je vodeća kompanija u svetu za inovativnu udobnu obuću za muškarce, žene i decu. Već preko 50 godina cilj kompanije ECCO proizvodnja udobne obuće visokog kvaliteta i optimalnog pristajanja. Uz izuzetnu udobnost, visok kvalitet materijala i inovativni dizajn ECCO se nalazi u samom vrhu proizvođača obuće.

Kontakt informacije

0/024
rs-belgrade-plaza.manager@ecco.com
Radno vreme: 10-22h
ecco-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/024
rs-belgrade-plaza.manager@ecco.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Od 20. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, u omiljenoj Vulkan knjižari na 1. spratu centra očekuje vas sjajna poklon-akcija! Prilikom kupovine knjiga Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana,...

  • BUDI PAR u BOMARU u prizemlju centra!

    BUDI PAR u BOMARU u prizemlju centra!

    Uz kupovinu jednog BOMAR artikla, drugi dobijate u pola cene! Obradujte dragu osobu specijalnim poklonom i pokažite da vam je do nje stalo.. Promocija traje od 10. februara do 31....

Pogledajte sve

Filozofija ovog brenda je jednostavna – u njenom središtu je stopalo. Dok se drugi proizvođači obuće koncentrišu na cipelu, ECCO se koncentriše na stopalo, način na koji se stopalo pokreće i na koji održava telo uspravnim. Jedino uz takvu filozofiju moguće je proizvesti najudobniju obuću na svetu, te ostati sve ove godine u vrhu.

ECCO nudi proizvode od visokokvalitetnih komada kože iz sopstvene proizvodnje. Od cipela visokog kvaliteta za svaki uzrast, torbi, novčanika, kaiševa i svega što je potrebno za negu.

devojka-big