lines

ECCO Shoes Beograd

ECCO Shoes u Beogradu u BIG FASHION centru je vodeća kompanija u svetu za udobnu obuću za muškarce, žene i decu. Od crtanja prvih skica do prezentovanja gotove obuće u prodavnicama širom sveta, kao i u Ecco BIG FASHION centru u Beogradu, ova kompanija pridaje najviše značaja detaljima i kvalitetu. Istinska strast je osnova za pravljenje prvoklasne obuće!

Kontakt informacije

0/024
rs-belgrade-plaza.manager@ecco.com
Radno vreme: 10-22h
ecco-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/024
rs-belgrade-plaza.manager@ecco.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

ECCO Beograd – udobna i moderna obuća za sve prilike

Kolekcija prodavnice Ecco Shoes u Beogradu u BIG FASHION centru se sastoji od prvoklasne i inovativne obuće za razne prilike. Već preko 50 godina cilj ove kompanije je proizvodnja udobne obuće u Beogradu visokog kvaliteta i optimalnog pristajanja. U Ecco Shoes prodavnici u Beogradu u BIG FASHION centru pronaćićete obuću koja nije samo napravljena od visokokvalitetnih materijala, već je inovativnog i modernog dizajna, 

Ono što razlikuje kolekciju Ecco odeće od ostalih proizvođača je to što se ova kompanija fokusira na stopalo i način na koje se ono pokreće i održava telo uspravnim. Jedino uz takvu filozofiju je moguće proizvesti najudobniju obuću, i ostati na vrhu sve ove godine.

Pored udobne i moderne obuće iz sopstvene proizvodnje, Ecco u Beogradu u BIG FASHION centru nudi i kvalitetne torbe, ruksake, novčanike, kaiševe i sve što je potrebno za njihovu negu.

ECCO Beograd – Akcije i popusti

U Ecco Shoes prodavnici u Beogradu u BIG FASHION centru možete pronaći sezonska sniženja i pogodnosti, a ukoliko želite kvalitetnu obuću po još povoljnijim cenama, nikako nemojte zaboraviti da posetite Ecco Outlet u Inđiji

U ovom outletu cene su snižene najmanje 30% a neka sniženja idu čak i do 80%!

ECCO Shoes kontakt i lokacija – BIG FASHION centar

Prodavnica Ecco Shoes u Beogradu se nalazi u BIG FASHION centru, na adresi Višnjička 84. Ukoliko vas zanimaju bilo kakve informacije ili imate pitanje, kontakt telefon Ecco prodavnice je 011 40 56 087, a možete pisati i na imejl adresu rs-belgrade-plaza.manager@ecco.com.

Radno vreme je od 10h do 22h, svakog dana, a broj lokala je 24.

Dođite u Ecco Shoes u Beogradu u BIG FASHION centar i neka svaki vaš korak bude udoban!

devojka-big