lines

Tehnomanija Beograd

Prodavnica Tehnomanija u Beogradu jedan je od lidera u prodaji elektronike i tehnike na domaćem tržištu. Tehnomanija u Beogradu nudi širok izbor bele tehnike i elektronike, malih kućnih aparata, IT opreme i još mnogo toga! Posetite BIG tržni centar, uživajte u neverovatnom šoping iskustvu i iskoristite popuste koji vas čekaju!

Kontakt informacije

BFP/L08
w125@tehnomanija.rs
Radno vreme: 10-22h
Tehnomanija Beograd

Kontakt informacije

BFP/L08
w125@tehnomanija.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Tehnomanija Beograd – vodeća kompanija u svetu tehnike na domaćem tržištu

Prodavnica Tehnomanija osnovana je davne 1999. godine, a 2015. godine postaje deo kompanije Roaming group, lidera u svetu informacionih i komunikacionih tehnologija.

Tehnomanija u Beogradu, ali i u ostalim gradovima Srbije deo je najjačeg i najrasprostanjenijeg retail i e-commerce lanca za prodaju potrošačke elektronike na domaćem tržištu. Njegova široko rasprostranjena mreža omogućava potrošačima da posećuju prodavnice Tehnomanije i u Zrenjaninu, Pančevu, i mnogim drugim državama širom zemlje.

Tehnomanija Beograd – širok izbor uređaja po neverovatnim cenama

U ponudi prodavnice Tehnomanija u Beogradu u BIG FASHION šoping centru, možete pronaći preko 20.000 različitih uređaja renomiranih svetskih brendova!

Nudimo širok izbor bele tehnike i klima uređaja, televizora, kao i malih kućnih aparata i aparata za ličnu negu. Na jednom mestu sakupili smo uređaje najpopularnijih marki kao što su Gorenje, Philips, Bosh, Samsung, Xiaomi, ali i mnoge druge.

Takođe, nismo zaboravili na ljubitelje tehnike i gejmere ‒ naš IT shop i njegov raznovrstan asortiman laptopova, računara, računarskih komponenti, periferija i gajming opreme zadovoljiće potrebe i najizbirljivijih zaljubljenika!

Posetite BIG i uživajte u odabiru kvalitetnih uređaja po pristupačnim cenama

Tehnomanija – akcija, rasprodaja i popusti

U prodavnici Tehnomanija, akcija nikad dosta!

Ono što nas izdvaja od konkurencije, a na šta smo izuzetno ponosni, jeste raznovrstan asortiman električnih i elektronskih uređaja izuzetnog kvaliteta, koje Tehnomanija prodavnice nude po povoljnim cenama.

Black friday i novogodišnji praznici nisu jedino vreme za akcije ‒ U BIG FASHION centru čekaju vas neodoljivi popusti na naš asortiman, i to cele godine! Svakog dana na popustu je bar neki od proizvoda iz naše ponude. Posetite nas i uverite se zašto je BIG najbolje mesto za kupovinu!

Tehnomanija Beograd – kontakt, lokacija i radno vreme

Tehnomanija prodavnica u Beogradu u BIG tržnom centru nalazi se na našoj dobro poznatoj adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Nalazimo se u BIG FASHION PARK-u, broj lokala je L08, a za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme Tehnomanije na Karaburmi isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Kontakt telefon: 011 37 13 713

Posetite najbliži BIG tržni centar i uverite se zašto BIG važi za najbolje mesto za šoping!

devojka-big