lines

The Athlete’s Foot Beograd

Mi smo globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku obuću i odeću, zastupljeni u 28 država širom sveta. Držeći neke od najpoznatijih svetskih brendova, verujemo u pretvaranje naših klijenata u sportiste svoje strasti, i stavljamo više stila u njihovu igru.

Tako bez obzira želite li da trčite po gradu, družite se u tržnom centru ili se ističete u najpopularnijim klubovima, nudimo najširi izbor elegantne, sportski inspirisane obuće u našim prodavnicama širom sveta. To uključuje najnovije palete boja najboljih sportskih patika, uz ekskluzivne stilove ograničenih serija i malih brendova u nastajanju. Takođe, imamo liniju moderne, ali i individualističke odeće za dodavanje poslednjeg detalja Vašem izgledu.

Kontakt informacije

0/001
Radno vreme: 10-22h
The Athlete’s Foot

Kontakt informacije

0/001
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Legend

  LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

  Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

 • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

  MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

  Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve

Prodavnice The Athlete’s Foot su napravljene da bi zahvatile pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shopping-a koje dovodi ljude nazad u prodavnice i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brendovima.

Naši klijenti se određuju kao aktivni, digitalnog uma, orijentisani na globalno i modno osvešteni. To je u skladu s atmosferom koju naše prodavnice stvaraju i uslugom koju naše osoblje pruža – pokazujući strast za naše proizvode, znanje o tome šta je i osećaj stila.

Unutrašnje uređenje prodavnica donosi vintage osećaj koji je ipak moderan i modularan. Otvoren i topao prostor je ograničen pozadinskim osvetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode, istovremeno aludirajući na hip ugođaj koji se može naći u prodavnicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljene na zidove da bi se dobio osećaj „organizovanog nereda“ i sveža vibracija.

Mnoge naše prodavnice uključuju:

 • DJ pult na kasi
 • Izložbeni prostor nalik modnoj pisti za pokazivanje novih trendova i stilova
 • Promotivne površine s ključnim vizualima i porukama
devojka-big