lines

Vitorog Novi Sad

Vitorog u Novom Sadu predstavlja idealnu šoping destinaciju za sve koji su u potrazi za kvalitetnim nameštajem koji će prazan prostor pretvoriti u udoban i lep dom. Novosadski Vitorog čeka vas u sklopu BIG tržnog centra, kao i druge prodavnice nameštaja i stvari za kuću u Novom Sadu. Kod nas ćete sigurno pronaći komade nameštaja i dekoracije koji će vam ovu avanturu pretvoriti u sjajan i nezaboravan doživljaj!

Kontakt informacije

A01 / A02
Radno vreme: 10h - 22h
vitorog-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

A01 / A02
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Vitorog u Novom Sadu – opremite dom kvalitetnim nameštajem

Vitorog salon nameštaja u Novom Sadu nije slučajno stekla tako zavidnu reputaciju na domaćem tržištu. Kvalitetna izrada, povoljne cene i česte akcije i sniženja su među najvećim preporukama Vitorog salona, koji pored navedenih, ima i druge adute.

U ponudi ovog salona pronaći ćete raznovrstan nameštaj, od manjih komada kao što su noćni stočići, čiviluci, ogledala, do velikih ugaonih garnitura, bračnih kreveta i drugo. U Vitorog-u u Novom Sadu možete da opremite dnevnu, spavaću, dečiju sobu, trpezariju, kuhinju, kancelariju, predsoblje ili baštu. 

Preciznije – možete da opremite ceo enterijer kvalitetnim stvarima za dom u Novom Sadu, i to na samo jednom mestu! 

Priča Vitorog salona: od malog biznisa do kompanije za divljenje 

Vitorog svoju priču započinje 1993. godine kao mala prodavnica nameštaja, a danas svoje salone ima širom zemlje, dok zapošljava preko 800 ljudi. Većina ponude u prodavnici Vitorog se proizvodi u njihovim fabrikama, međutim, u njihovom salonu možete pronaći i  nameštaj drugih proizvođača, stranih i domaćih. 

Nameštaj sa potpisom prodavnice Vitorog poznat je po izuzetnom kvalitetu, a njegovom kreiranju i projektovanju pristupa se uz jasno razumevanje potreba tržišta. Sav nameštaj izrađuje se tako da bude funkcionalan i udoban, da odgovara na potrebe savremenog čoveka.

Ova kompanija pridaje značaj i svetskim trendovima, pa možete da očekujete da u Vitorog prodavnici u Novom Sadu nabavite komade nameštaja kakve biste videli i u salonu u drugim delovima sveta. 

Salon Vitorog Novi Sad – radno vreme, lokacija i kontakt

Još jedan veliki adut salona je što često organizuje akcije i sniženja, pa nameštaj tada možete nabaviti i po značajno boljim uslovima, odnosno – nižoj ceni. Vitorog se često pridružuje i akcijama BIG-a, pa možete da očekujete da su tokom popusta u tržnom centru, i u ovoj snižene cene. 

Vitorog Novi Sad kontakt: 021/2702586

Vitorog Novi Sad radno vreme: od 10:00 do 22:00, svakog dana. 

Čekamo vas! 

devojka-big